Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: nézd meg a Szabadtéri Úrhatnám polgárát, és kalandozz a zene világában hétfő délután!

Zene minden mennyiségben, avagy minden műfaj szerelmeseit elkényeztetik a hétfői programok. Lesz ma egy kis swing, és beszélget egyet a Quimby és a Hiperkarma muzsikusa, de mától a Szegedi Szabadtéri bitang jó előadását is újra átélheted. Kapaszkodj a szék karfájába, és nyomd végig velünk a hétfő délutánt!

ZSENIÁLIS MŰFAJI KAVALKÁDOT ÍGÉR A CANARRO KONCERTJE

Este 19 órától csatlakozhatunk a Canarro együttes koncertjéhez. A műsor virtuóz manouche swinget ígér, Budapest múltszázadi szalonzenéivel fűszerezve, egy csipetnyi Párizzsal, a jazz zenei szabadságával, Django Reinhardt zenéjét idézve. Ez így elég jól hangzik!

AZ OPERA ZENÉSZEI SEM PIHENNEK MA

Minden hétfőn 20:00 órától – színpadi elfoglaltságuktól függően – az Opera nagy művészei kényeztetik el a komolyzene rajongóit. A műsorban az énekkari művészek zongorával kísért előadásai, zenekari művészek kamarakoncertjei hangzanak el. Az estek nemcsak lehetőséget adnak az Opera művészeinek, de bizonyítékul is szolgálnak, hogy az intézmény soktagú együtteseiben kiváló szólisták foglalnak helyet.

FRENNKEL BESZÉLGET VARGA LIVIUS

Ismét jelentkezik a ZENESZÍN! Varga Livius (A kutya vacsorája, Varga Livius és a NeVa, Quimby) ezúttal Frenkkel beszélget, zenél, sztorizik! Frenk a Budapest Bár, a Hiperkarma és még több másik együttes tagja, de szólólemezei is óriási élményt jelentenek. Az izgalmasnak ígérkező diskurzus 20:00-tól kezdődik.

MÁTÓL SZŰK EGY HÉTIG TE IS MEGNÉZHETED AZ ÚRHATNÁM POLGÁRT!

A Szegedi Szabadtéri Játékok is csatlakozik a streaming szolgáltatást nyújtó intézményekhez. Az ország legnagyobb szabadtéri színháza elsőként nagysikerű Moliére-komédiáját, az Úrhatnám polgárt teszi online is hozzáférhetővé a közönség számára ma 19:00-tól január 24-éig.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb