Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: kívánj bármit zongorára, vagy nézd meg egy mulatságos vígjáték színpadi előadását!

Bár manapság minden rádióban van már kívánságműsor, azért az mégis más, ha a kérésünket egy speciális változatban, zongorán előadva hallhatjuk vissza. Ha hasonlót, szeretnél, akkor jó hírünk van, Pintér Péter csak neked játszik majd délután, de ha inkább nevetnél egy jót, akkor is jó helyen jársz: már mutatjuk is a keddi programokat!

BOMBÁZD A KÉRÉSEIDDEL PINTÉR PÉTERT!

Pintér Péter több ezer dalt tud fejből, de pillanatok alatt lelesi a kottából az újat, ha épp sikerült kifognod rajta. 18:00-kor kívánj egy dalt, és meghallgathatod a Pintér Péter-féle zongorás-éneklős változatot!

EGY REMEK VÍGJÁTÉKKAL LEP MEG A GÓZON GYULA KAMARASZÍNHÁZ

A 19:00-kor kezdődő Szerelem,ó! című vígjátékban három szereplő különös sorsát ismerhetik meg a nézők. A történetben tizenöt év után találkozik két régi iskolatárs. Miltnek jól megy a sora, nagymenő, sikeres, nős ember. Harry viszont egész idő alatt hiába kereste az élete értelmét.

VANNAK, AKIK MÉG BAKELITRŐL ZENÉLNEK

Az idén 20 éves Syrup.hu és az underground Dj-k körében kedvelt Nemdebár szervezésében, az Edenred támogatásával online Dj mix sorozat indult. A “Save The Vinyl DJs” sorozat célja, hogy felületet biztosítson, illetve támogassa a klubok nélkül maradt “bakelites” lemezlovasokat. A legújabb szettet ma 20:00-tól hallgathatod.

A VILÁG EGYIK LEGJOBB HÁBORÚS FILMJÉT VETÍTI A PARAMOUNT

Este 21:00-kor kezdődik a zseniális Terrence Malick hasonlóan zseniális háborús alkotása, Az őrület határán. Egy régi amerikai mondás szerint az épelméjűt csak egy hajszálvékony vörös vonal választja el az őrülttől. A távoli csendes-óceáni szigeten a Charlie század katonái ugyanezen a vonalon, az őrület határán egyensúlyoznak. A második világháború idején az egyik legvéresebb csatát a Salamon-szigetek birtoklásáért vívták az amerikaiak és a japánok. A Guadalcanal-szigeti partraszállással új fejezet kezdődött az összecsapásukban. A paradicsomi szépségű, buja növényzetű sziget lángoló pokollá vált.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb