Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: unalmas a szombat? Ezen változtat ma Jonas Kaufmann és Doctor Strange!

A kellemes tavaszi idő épp hétvégére hagyott el bennünket, de ha alaposan szétnézünk az online térben, bizony találunk olyan programokat, amelyekkel élvezetes lesz a délután. Jön egy rendhagyó, de annál jobb szuperhős történet, egy kis otthoni edzés, no meg a húrok közé csap Jonas Kaufmann is.

BAROKK ZENE KORHŰ HANGSZEREKEN

Nagyon izgalmas, és előzetesen csodásan hangzó kezdeményezést tanúi lehetünk ma 17:00 órától: A Budapesti Fesztiválzenekar művészei barokk művek közül válogatnak – ráadásul korhű hangszereken.

MA IS ALAPOSAN ÁTMOZGAT A HOME BODY

Jól telt a szombati ebéd? Akkor késő délután eljön a testmozgás ideje is. Szerencsére a Strong Body csapata ma 18:00-kor is ingyenes online edzést vezényel neked, csak hogy csúcsformában tarthasd magad évszaktól függetlenül!

VIDD HAZA JONAS KAUFMANN KONCERTJÉT!

Ma 18:00 órától elérhető egy hamisítatlan koncertfilm az itáliai életérzésről, amelyben a világhírű tenor, Jonas Kaufmann a legnépszerűbb olasz dalokat, köztük Caruso, Lucio Dalla, Nino Rota műveit adja elő nagyzenekari kísérettel a Torinói Carignano Színházban.

ZÁRD A NAPOT DOCTOR STRANGE TÖRTÉNETÉVEL!

A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget – egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.

Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának, és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként. A film 21:05-kor kezdődik az RTL Klubon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb