Mindenmás

Best of Police: haltolvajok, vásárhelyi easy rider és tanyasi reszkessetek betörők a hét kék hírei között

(Orv)horgászok a pácban, ittas és bukósisak nélküli hódmezővásárhelyi motoros, és egy fülön csípett tömörkényi betörő is munkát adott a rendőröknek az elmúlt hét napban. Tanulságos és őrült sztorik jönnek a törvény túloldaláról.

EZÉRT NEM ÁRT JÉGTELENÍTENI A KAMIONOKAT…

Kamionról lehulló jégdarabok okoztak balesetet hétfőn. Az M43-as autópályán a teherautóról a mögötte haladó jármű szélvédőjére nagyméretű jégdarabok hullottak, emiatt a sofőr befékezett, ami utoléréses balesetet eredményezett.

EASY RIDER VÁSÁRHELYEN

Vádat emelt a járási ügyészség egy hódmezővásárhelyi férfi ellen, aki tavaly márciusban többszörös töréssel járó sérüléseket okozott utasának Makón. Akárhogy is vesszük, itt aztán minden volt, aminek nem kellett volna lennie:

  • a férfi erősen ittas állapotban motorozott, amikor elestek,
  • természetesen jogosítványa sem volt,
  • a mögötte kapaszkodó barátnőjén pedig nem volt bukósisak

NEM VOLT TÚL ÜGYES A TÖMÖRKÉNYI BETÖRŐ

Betört egy tömörkényi tanyára, majd – miután a gyanakvó szomszéd szólt a tulajdonosoknak – a padláson bújt el egy 24 éves férfi. Nem jött be a bújócska, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság munkatársai gyorsan le ipi-apacsolták, eljárás indult ellene.

A PIROS AZT JELENTI, ÁLLJ!

A nem túl bonyolult színkódot nem igazán tudta értelmezni egy sofőr pénteken Szegeden, aki fittyet hányva a piros lámpajelzésre, a gyalogosok közé hajtott péntek reggel a Csongrádi sugárúton. Az eset a Sárosi utcai gyalogátkelőnél történt, a Szegedi Sztorik nevű csoportunkba író Gabriella szerint nem sok híja volt, hogy a delikvens elüssön egy anyukát és gyermekét – akik teljesen szabályosan, a zöld jelzéskor akartak átkelni.

ŐRIZETBEN AZ APÁTFALVI KÉSELŐ

A rendőrök 24 órán belül elfogtak, majd őrizetbe vettek egy 35 éves tótkomlósi férfit, aki egy késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni apátfalvi otthonukban. Emberölés kísérlete miatt kell felelnie.

FEJRE ÁLLT EGY AUTÓ A BORDÁNYI ÚTON

Még pénteken történt az eset, egy személygépkocsi a bordányi úton egy kanyarban kisodródott, és az út menti árokban landolt. A gépjármű a baleset következtében a fejére állt.

ÉLETÜK FOGÁSA UTÁN A RENDŐRÖK FOGTÁK EL ŐKET

Kapitális méretű, több mint két méter hosszú szürkeharcsát fogtak ki a Tiszából a szomszédos megyében, Kiskörénél. Ezzel csak egy gond van: ebben az időszakban tilos harcsára horgászni, így nem sokáig örülhettek a hatalmas zsákmánynak a pecások.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb