Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: lazíts jazz-zel vagy Trokán Péterrel, vagy nézd újra a Grease-t!

Kellemesen töltenéd a vasárnap délutánt? Akkor tarts velünk, mert ma is feldobjuk a szabadidőt: érkezik majd Trokén Péter, egy kellemes Jazz-koncert, na és természetesen egy bitang jó filmet is ajánlunk. Nyújtózz egy nagyot, és vesd bele magad a jól megérdemelt pihenésbe!

EGÉSZ DÉLUTÁN TART A MÜPA JAZZ TEHETSÉGBÖRZÉJE

A 14. Jazz Showcase tehetségbörzéje a pandémia árnyékából igyekszik kitörni, de alkalmazkodik is hozzá, így január 24-én összesen hat fiatal együttes bemutatkozó előadását kísérhetjük figyelemmel 14:00-20:00 között a Fesztivál Színházból a Müpa honlapján és YouTube-csatornáján – ez alkalommal a megszokott élő koncertek helyett felvételről.

A GREASE-ZEL ROBBANTJA FEL A DÉLUTÁNT A PARAMOUNT

16:30-kor kezdődik a Paramount Channelen a Grease! Minden idők egyik legsikeresebb filmmusicalje, amely az ugyancsak emlékezetes Broadway-produckión alapul, nem csupán nosztalgikus visszatekintés az ötvenes évekre, hanem energikus és izgalmas zenei tiszteletadás a rock and roll aranykorának.

TALÁLKOZZ DÉLUTÁN TROKÁN PÉTERREL!

Este 18:00-kor kezdődik egy online beszélgetés Trokán Péterrel. A Jászai Mari –díjas érdemes művész évtizedek óta a szakma és a közönség által egyaránt nagyra tartott művész, de Gazdagréten is tiszteletbeli lakónak számít a Szomszédok óta. A beszélgetőtársa Fehér Mariann lesz.

PISTA ELMESÉLI

Az Örkény István Színház előadásában 20:00-kor kezdődik az Azt meséld el, Pista című darab. “Mi lenne, ha Örkény István egy nap újra megjelenne, egy színészben, egy színházban, egy este, leülne, venne egy lélegzetet, mesélni kezdené – olykor felállna – az életét, azután megint eltűnne?” Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb