Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Doktor Mogács és az A38-on fellépő Csongrád-Csanád megyei banda üti el a kedd délutánt

Bár egy kis hó esett ma is, de azért óráig tartó hógolyózásra nem kell készülni. De ha inkább az otthon melegében pihennéd ki a kedd fáradalmait, akkor jó helyen jársz: Doktor Mogáccsal és egy tehetséges vásárhelyi bandával csapjuk ketté a keddet, és még filmezni is jut idő.

DOKTOR MOGÁCS MA IS AKTUÁLIS

Dr. Mogács a fogyasztói társadalom mozgatója, valaki aki csak magával törődik és nem szégyell ezért megtenni bármit. Dr. Mogács egy oligarcha paródiája és nem egy politikusé, de ha valaki mégis magára ismer, az sem lehet véletlen.

NÉZD MEG KUSTURICA KEVÉSBÉ ISMERT, ÁM ANNÁL JOBB FILMJÉT

A Macska-jaj és az Underground rendezőjének új vígjátéka, a Film Mánián 18:30-kor kezdődő Tejben, vajban, szerelemben egy apró, háború sújtotta kis faluban játszódik. A helyi tejesember, (Emir Kusturica) nap, mint nap tejet szállít szamarával a frontvonal kellős közepén. Szereti a gondtalan falusi létet, ám élete egy nap fenekestül felfordul, miután megismerkedik egy gyönyörű, titokzatos olasz nővel (Monica Bellucci). Hamarosan kezdetét veszi szenvedélyes, őrült kalandjuk.

FOLYTATÓDIK A VÁRKERT IRODALMI MŰSORA

Januárban a versek, dalok álcákról, kendőzött arcokról szólnak. Maszkok mögé bújtatott mosolyokról, vigyorokról, bánatról, jelmezebe burkolózó lelkekről. Igazi telet-havat űző líra, irodalmi maszkabál várja a közönséget ma 19:00-tól, ezúttal még az online térben.

ESTE A HÚROK KÖZÉ CSAP A TWENTEES

Klisémentes gitárpoppal és elsőkötetes szerzőkkel köszönti az évet a Deck-széria az A38-on. 20:00-tól bemutatkozik Csornyij Dávid és L. Takács Bálint, valamint a decemberben új EP-vel jelentkező, hódmezővásárhelyi Twentees lép színpadra. Az online est az A38 Youtube-csatornáján követhető.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb