- Hirdetés -
- Hirdetés -
Kikapcs

Szeged 365 Repülőrajt: megvan a második olvasónk, akinek felturbózzuk az évkezdését!

- Hirdetés -

Sötét, borongós, depi hangulat? Nem nálunk és nem velünk! A fejünkbe vettük, hogy felturbózzuk a 2021-es évet, ennek tükrében máris itt az évindító őrületünk, a Szeged 365 Repülőrajt játékunk második nyertese!

DOBPERGÉS: ÍME A MÁSODIK, 2021-ES SZEGED 365 NYERTES

A feladat pofon egyszerű volt: kiválasztani valakit, akinek feldobnád a januárját és megírni nekünk a nevét. Ismét bebizonyosodott, hogy a Szeged 365 olvasói igazi szegediek: többszáz nevezés jött, egytől – egyig önzetlenül nevezve valakit, aki az adott játékos számára igazán fontos. Sorsoltunk, íme a második nyertesünk: 

!! Budai Melinda !!!

Melinda a 15 éves nagyfiát, Vadász Lacit nevezte játékunkra, akinek nyereményei:

  • Szeged 365 bögre
  • 5.000 Ft-os Prézli Simple Kitchen gasztro-meghívás
  • 12 hónapos, havonta 1000 Ft-os Taxi Plusz kupon a 2021-es évre
  • 5.000 Ft-os Reök és Delimo Cukrászda édes kényeztetés
  • 4 hónapra elég prémium vitamin-pakk a szegedi Napfényvitamin kutató – és fejlesztő vállalattól, D3-K2 Vitamin Komplexszel és Magnézium-Maláttal, 18.000 Ft értékben
  • 5.000 Ft-os kupon a Prágai Látszerészettől

Melindát és Lacit 48 órán belül privát üzenetben értesítjük ki az átvétel részleteiről, szívből gratulálunk!

THE SHOW MUST GO ON

A játékunk harmadik, egyben utolsó etapja ebben a pillanatban kezdődik és jövő péntekig, február 5., 20.30-ig tart. A dolgod egyszerű: irány a Szeged 365 Facebook oldal, keresd meg a legutóbbi Repülőrajt-posztot és tag-eld be azt, akit meglepnél a nyereményekkel! A sok-sok remek ajándékért mindössze annyit kérünk, tedd valakinek jobbá a 2021-es évét…

A NYEREMÉNYEK

Íme az e heti nyereményeink (igen, ezt egyetlen valaki kapja meg, az összeset), a jól megszokott Szeged 365 bögrén felül:

PRÉZLI SIMPLE KITCHEN FINOMSÁGOK 

Ha csíped a rántott csodákat, ez lesz a kedvenc nyereményed – a Széchenyi téri Prézli jóvoltából egy 5.000 Ft-os kuponnal lepünk meg, amelyet bármelyik finomságukra fel tudod használni. Ha diétázol, van egy klassz hírünk: a csajok feltankoltak fit menüvel is, panír nélkül.

12 HÓNAPOS TAXI PLUSZ KUPON 

Egy egész évre szóló, havonta 1.000 Ft-os kupon a szegedi Taxi Plusztól, összesen 12.000 Ft értékben. 

REÖK ÉS DELIMO CUKRÁSZDA KÉZMŰVES SÜTI MEGLEPETÉS

Megédesítjük a 2021-es éved, egy 5.000 Ft értékű utalvány formájában, amelyet a Reök és a Delimo Kézműves Cukrászdában egyaránt használhatsz, ráadásul a vadonatúj, Valentin Napi kínálatból válogatva!

PRÁGAI LÁTSZERÉSZET UTALVÁNY

2021 az éles látás éve, ehhez Szeged egyik legnagyobb múltú családi optikája, a Prágai Látszerészet is hozzájárul – mégpedig egy 5.000 Ft-os utalvánnyal! 

FIGYELÜNK AZ EGÉSZSÉGEDRE: HARMADÉVES NAPFÉNYVITAMIN SZEGED VITAMIN-PAKK

Szerintünk nem kell ecsetelnünk, mennyire fontos, hogy erős immunrendszerrel vágj neki a 2021-es évnek. A szegedi Napfényvitamin kutató – és fejlesztő vállalat egy prémium minőségű, természetes hatóanyagokból fejlesztett, 4 hónapra elegendő, 18.000 Ft értékű pakkal lep meg, benne 2 doboz D3-K2 Vitamin Komplexszel és 2 doboz Magnézium-Maláttal. 

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb