Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: ha hétfő, akkor Home Body, de Szociopoly és egy jó film is vár ma

Mindenki egy kicsit hős, aki túléli a hétfőt. A munkahelyi küzdelem után jöhet a jól megérdemelt pihenés: ebben segít egy ingyenes online edzés, egy izgalmasnak ígérkező online társasjáték, de egy kiváló túlélőfilm is.

HA HÉTFŐ, AKKOR HOME BODY!

Este 18:00-kor kezdődik a Home Body soron következő edzése, a szegedi trénerek most sem hagynak senkit mozgás nélkül! A Strong Body Training edzői csapata ma is egy tartalmas kis edzést, amihez semmilyen eszközre nem lesz szükség, csak egy kis kitartásra.

PRÓBÁLD KI A SOCIOPOLYT!

Az Eötvös10 által szervezett, 19:00-kor kezdődő program célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a civilekre, bemutassa hiánypótló munkájukat. Ehhez szeretnének a szervezők egy érzékenyítő társasjáték, a Szociopoly bemutatásával hozzájárulni, amelyben a játékosoknak a mélyszegénységben élők viszonyai között kell túlélnie 30 napot. 

IZGALMAS TÚLÉLŐ SZTORIT HOZ AZ AMC

Este 19:35-kor kezdődik az AMC-n a megtörtént eseményeken alapuló A túlélő. 2005. június 28-án az amerikai haditengerészet megindította a Vörös Szárnyak Hadműveletet. Az akció célja az volt, hogy felkutassák és likvidálják az afganisztáni hegységek között rejtőző tálib vezért, Ahmad Shahd-ot. A bevetés azonban nem várt szörnyű fordulatot vett. A négyfős, SEAL-kommandós osztag csakhamar harapófogóban találta magát, körbevéve egy egész sereg tálib fegyveressel, reménytelenül elvágva a segítségtől. Az akció súlyos kudarccal végződött, a négyesből egyedül Marcus Luttrel maradt életben…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb