Kikapcs

„A te Valentin-napod” – képregényalkotó pályázatot hirdet a Szegedi Képregény Közösség

Hamarosan eljő a Valentin – nap, a szerelmesek ünnepe, amikor a legtöbben azon törik a fejüket, hogyan tudnák minél különlegesebb, egyedibb módon szívük választottjának kifejezni szeretetüket. Ha mesterien értesz a rajzoláshoz, és a szép szavak is zsigerből jönnek, készítsd el saját Valentin – napi képregényed, és nevezd be a Szegedi Képregény Közösség és a 360 Online Ifjúsági Magazin díjmentes pályázatára február 14-ig. A jutalmad az ajándékcsomagokon kívül kedvesed szerelmes tekintete lehet.

Fotó: Szegedi Képregény Közösség Facebook oldala

A hagyományteremtő pályázat célja, hogy a képregény iránt érdeklődőket kreatív alkotásra csábítsa, és erősítse az egyre növekvő szegedi képregény-közösséget. Valamint lehetőséget adjon arra, hogy olyanok is kipróbálhassák és megméressék magukat, akik inkább olvasói, rajongói a képregényeknek, esetleg az íróasztal fióknak rajzoltak eddig. A képregények bármilyen technikával elkészíthetők (digitálisan vagy szabad kézzel), maximum egy A4 méretű lapon, minimum 3, maximum 12 képkockában.

Fotó: Szegedi Képregény Közösség Facebook oldala

A versenyre hatéves kortól bárki jelentkezhet négy korcsoportban: bambino (6-10 év), junior (11-14 év), ifi (15-18 év) és felnőtt (18-101 év). A versenyben résztvevő alkotások a Szegedi Képregény Közösség Facebook oldalán és a 360° ONLINE Ifjúsági Magazin weboldalán lesznek megtekinthetők. A pályázatokat 2020. február 14-ig lehet benyújtani az online jelentkezési lapon keresztül. A legjobbnak ítélt pályaművek alkotóit online díjátadó keretében és e-mailben értesítik.

Forrás: Szegedi Képregény Közösség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb