Szegedi Arcok

Szeged 365 Repülőrajt: megtaláltuk Szeged legjobb anyósát!

Imádjuk, hogy ennyire pörgős, ízig-vérig szegedi olvasóink vannak! Köszönjük a rengeteg üzenetet, amit a Szeged365 Repülőrajt játékban kaptunk Tőletek, megvolt a harmadik sorsolásunk is, íme a harmadik év eleji nyertesünk, akinek repülőrajttá varázsoltuk a 2021-es évkezdését!

DOBPERGÉS: ÍME A HARMADIK, 2021-ES SZEGED 365 NYERTES

A feladat pofon egyszerű volt, kiválasztani valakit, akinek feldobnád a januárját és megírni nekünk a nevét. Ismét bebizonyosodott, hogy a Szeged 365 olvasói igazi szegediek: többszáz nevezés jött, egytől – egyig önzetlenül nevezve valakit, aki az adott játékos számára igazán fontos.

Sorsoltunk, íme a harmadik, egyben utolsó nyertesünk: 

!! Tóthné Zsuzsi !!!

Az igazi show még csak most jön: Zsuzsi nem mást, mint a fia szerelmét, Lilit szeretné meglepni! Még hogy nincs olyan, hogy jó anyós! Zsuzsi és Lili bebizonyította: bizony még egy fiús anyuka is lehet tökéletes anyós, főleg, ha szegedi!

Lili nyereményei:

  • Szeged 365 bögre
  • 5.000 Ft-os Prézli Simple Kitchen gasztro-meghívás
  • 12 hónapos, havonta 1000 Ft-os Taxi Plusz kupon a 2021-es évre
  • 5.000 Ft-os Reök és Delimo Cukrászda édes kényeztetés
  • 4 hónapra elég prémium vitamin-pakk a szegedi Napfényvitamin kutató – és fejlesztő vállalattól, D3-K2 Vitamin Komplexszel és Magnézium-Maláttal, 18.000 Ft értékben
  • 5.000 Ft-os kupon a Prágai Látszerészettől

Zsuzsit és Lilit 48 órán belül privát üzenetben értesítjük ki az átvétel részleteiről, szívből gratulálunk!

Köszönjük Nektek a több, mint 4.000 kommentet és üzenetet, amit a játékunkon küldtetek és köszönjük a játékban részt vevő partnereinknek az összesen 150.000 Ft értékű nyereményt! Hamarosan pörgünk tovább, a Szeged365.hu-val egy perc sem lesz uncsi a 2021-es évből!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb