SportVideo365

Fejest ugrottunk a Tiszavirág Sportuszoda nagymedencéjébe

Nagyot dobbant 10-ből 9 szegedi sportrajongó szíve, amikor pár napja bejelentettük: elkészült a Tiszavirág Sportuszoda, sőt, február 20-án már fel is fogják avatni a magyar-szerb válogatottak mérkőzésével. Az örömhír óta telis-tele a közösségi (és hagyományos) média az uszodáról készült fotókkal, videókkal, AlexFly a napokban még drónnal is körberepülte, azonban fejest még senki sem ugrott… egészen mostanáig.

Naná, hogy megtettük.

Impossible is nothing:

FEBRUÁR 20-ÁN MÁR MECCS LESZ, AMINT A JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOK ENGEDIK, A NAGYKÖZÖNSÉG ELŐTT IS KINYITNAK

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke pontosan egy hete jelentette be, hogy az új sportuszodában február 20-án már a magyar és a szerb férfi vízilabda-válogatott játszik mérkőzést. Ez azt is jelenti, hogy a jövő héten a két csapat már Szegeden fog edzőtáborozni. Bár a meccset most csak a TV-n keresztül láthatja a közönség, a szövetség tervei szerint az uszoda egy újabb rangos összecsapásnak ad helyet, azt követően, hogy nézők előtt is rendezhetőek sportesemények – közölte az elnök.

Ha már kiugrottunk videózni – nomeg csobbanni – előkaptuk a fényképezőgépet is, hamarosan mutatjuk az uszodát kívülről-belülről, az öltözőtől kezdve a büfén át a medencékig!

Fotók: Török Kornél, Szeged365

Videó: Magyar Andor, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb