Kikapcs

Ha még nincs meg a Valentin-napi ajándék, ezt a webshopot keresd fel!

Uraink, jó hírünk van a számotokra: bár egy kis kreativitással bárki tud a tarjáni Leo DiCaprio lenni, de ha idén a fránya járvány miatt kifogytál az ötletekből, akkor máris mutatunk egy webshopot, ahol pár kattintás után olyan ajándékot találsz majd, amellyel te is leveheted életed legfontosabb személyét a lábáról… mondjuk nem csak Valentin napon.

EGY KIS APRÓSÁGTÓL A KÉSZ AJÁNDÉKCSOMAGIG

Mivel a járványhelyzet miatt továbbra sincs esély arra, hogy egy kellemes étteremlátogatással ünnepeljük a szerelmesek napját, így nekünk is alternatív lehetőségek után kellett néznünk: Valentin-nap közeledtével garázdálkodtunk egy kicsit az SSI Home Design webáruházában, ahol a tematikus fürdőbombáktól a rózsa boxokon át a kész ajándékcsomagig jobbnál jobb ötletek jöttek szembe. A nap sztárja nálunk egyértelműen a Rózsa Maci volt, de a Csóközön Ajándékcsomag is nehézbombázónak számít a műfajban.

Természetesen a megrendelés után kétféle szállítási mód közül választhat az egyszeri vásárló: az áru átvehető személyesen az üzletben (Szeged, Hosszú utca 36.), ugyanakkor futárral egészen a küszöbig szállíttathatjuk ajándékunkat. A legjobb hír, hogy hogy nemcsak a szerelmeseknek szánt kellékek közt találunk igazi kincseket most sem.

HA A GYERKŐC ÖSSZETÖRTE A KARÁCSONYFADÍSZ, MOST ÉRDEMES PÓTOLNI

Talán most nem annyira meglepő, hogy az akciós termékek között elsősorban a karácsonyi kiegészítők szerepelnek, szóval ha a lecserélnénk régi díszeinket vagy csupán a sérült darabokat pótolnánk, akkor most 20-50% kedvezménnyel zsákolhatjuk be az áhított példányokat, bár a szezonális tárgyak mellett a mécsestartók, az asztali lámpák és az állólámpák is jelentős kedvezménnyel várják új gazdájukat.

Nem árt tudni, hogy a húsvéti, nyári és őszi kellékek is befutottak már, sőt a lakásparfümökkel is új szintre helyezhetjük lakásunk hangulatát. Ha a választásban segítségre van szükséged, itt írtunk arról, hogy 2021-ben milyen tippekkel teheted még kellemesebbé otthonod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb