Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: edzés, Scherer Péter és a Cziffra Fesztivál tölti ki a hétfőt

Nem tudjuk, mi történt veled eddig a nap során, de az biztos, hogy ma is mutatunk pár tippet, amivel a hétfőre visszagondolva egy sikeres napot hagysz majd magad mögött. Érkezik egyik kedvenc színészünk, benéz Pál István Szalonna, és egy kicsit átmozgatunk is.

MA IS JÓL TESZED, HA TÖRŐDSZ MAGADDAL EGY KICSIT

Ahhoz, hogy elhagyj egy szokást, a leghatékonyabb módszer az, ha felveszel helyette egy másikat! És miért is ne lehetne ez a mozgás? Épp ezt a kérdést tette fel a szegedi Strong Body Training edzői csapata, ezért minden napra hoznak neked nem is egy, de két-három otthoni edzést, mocorgást! 18:00-kor készülj, és már jöhet is az élő online edzés!

TÉNYLEG SZÍNHÁZ AZ ÉLET?

Ezt a kérdést teszi fel a Most vagy soha beszélgetéssorozat 2020-as évadjában Feldmár András, aki ma este 19:00-tól beszélget majd Scherer Péterrel Zoomon.
A diskurzusba te is becsatlakozhatsz, sőt még kérdezhetsz is tőlük.

A MAGYAR ZENÉT ÜNNEPLI A CZIFFRA FESZTIVÁL

Pál István Szalonna zenekaralapítóként, a Magyar Állami Népi Együttes művészeti vezetőjeként és hangszerkészítőként a Kárpát-medence zenei világának továbbéléséért dolgozik. Bandájával bejárta a világot, a legkisebb falvakban és a legnagyobb városokban ugyanazzal az elkötelezettséggel lépnek fel. Sikereik a magyar népdal sikerei is. Most klasszikus zenész kollégáikkal, a Cziffra Fesztivál díjazottjaival állnak színpadra, hogy bemutassák a „tiszta forrást” Somogytól Kalotaszegig, Máramarostól a Felvidékig, és azt, ami ebből született Bartók és Kodály íróasztalán. 

A zenei műsor 19:30-kor kezdődik.

ENNÉL JOBB CSALÁDI FILMET NEM TALÁLSZ MA

A mai nyerő filmet a Mozi+ szállítja, 18:45-kor kezdődik a fiatal Kurt Russell és Goldie Hawn nagyszerű vígjátéka, A vasmacska kölykei. A felettébb csinos, ám kibírhatatlan természetű, dúsgazdag Joanna felfogadja Dean-t, a vidéki asztalosmestert, hogy jachtjukon építsen egy gardróbszekrényt. Már az első pillanatban utálni kezdik egymást, s amikor Dean megmondja a véleményét, Joanna, tengerbe szórva minden holmiját, kidobja a hajóról. A következő napon Joanna véletlenül átbukik a hajó korlátján és amnéziát kap. Férje boldog, hogy megszabadul tőle, ezért nem ismeri fel. Dean viszont, aki neveletlen gyermekei mellé éppen dadát keres, azt állítja, hogy Joanna a felesége és négy gyermekének anyja…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb