Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Szegedre érkezik Dzsudzsák Balázs, de Dumaszínházzal és a Szegedi Szimfonikusokkal is összehozunk

Igaz, csak az online térben, de elhozzuk neked a Dumaszínház Apa napi műsorát, beülünk a Szegedi Szimfonikus Zenekar koncertjére, és szurkolunk egy nagyot a focistáknak is. Ha kiélvezted már a kinti napsütést, akkor is mutatunk pár tippet, mivel teheted felejthetetlenné a vasárnapot.

A TOLDIT ADJA ELŐ A FORTE TÁRSULAT

A 2014-ben végzett fizikai színházi rendező-koreográfus osztály előadása Arany János klasszikusa nyomán. Az előadás során a teljes Arany-mű elhangzik, miközben a mozgás, a zene, a tánc és a szöveg is szerves részévé válik. Az előadás 15:00-kor kezdődik.

DZSUDZSÁKÉK ELLEN JÁTSZANAK A KÉK-FEKETÉK

A listavezető DVSC csapatát fogadja vasárnap délután 17 órakor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a szegedi Szent Gellért Fórumban. Az NB II-es ligában a DVSC a tabella tetején áll, míg a szegediek a 17. helyen. A 25. forduló mérkőzését zárt kapuk mögött tartják meg, de online közvetítés ma is lesz!

https://szeged365.hu/2021/02/21/ma-meccsnap-a-szeged-csanad-ga-a-listavezeto-dvsc-csapataval-nez-szembe/

JÖN A DUMASZÍNHÁZ APA NAPJA!

Nagyon komoly felhozatallal készül ma 19:00 órától a Dumaszínház: a mikrofon mögött ezúttal Felméri Péter, Kovács András Péter, Szobácsi Gergő, Szupkay Viktor, Tóth Edu áll majd, akik mind-mind egy-egy jó sztorit tartogatnak neked.

A SZEGEDI SZOMFONIKUS ZENEKARRAL JÖN A MÜPA HOME LIVE

Élő streamkoncerttel jelentkezik ma 19:30-tól a MÜPA, az intézmény ráadásul egyik nagy kedvencünkkel, a Szegedi Szimfonikus Zenekarral lepi meg a közönséget. Az előadás megtekinthető a Müpa honlapnján és YouTube-csatornáján.

NEKED IS KIÁLLÍT EGY ELHAJLÁSI ENGEDÉLYT AZ AXN

Na jó, nem fogsz kapni egy hetes kimenőt, de megnézheted 21:00-tól az AXN-en, hogy mit tesz két férfi, ha a feleségeiktől hét napos elhajlási engedélyt kapnak. Owen Wilson és Jason Sudeikis nem viccelnek, de azért mi legalább jót nevethetünk rajtuk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb