Kikapcs

Török Annával és Angler Balázzsal érkezik a IV. Musical Villamos

Nem maradunk márciusban sem Musical villamos nélkül, ugyanis ma befutott a következő élőzenés, Szeged egyik legkirályabb villamostúrájának időpontja. Az időpont mellett természetesen a fellépőket is megtudtuk, vagyis: Török Annával és Angler Balázzsal érkezik Szegedre a IV. Musical Villamos.

Tehát, jól jegyezd meg:

2021. március 28-án, vasárnap délután 14:00-kor indul a IV. Musical Villamos, amelyen ezúttal is két ismert musical énekes lép fel. Az Ingyenes 50 perces műsort az ország, de akár a világ bármely pontjáról meg lehet nézni a Facebook Live közvetítésnek köszönhetően.

A fellépő művészek: Török Anna és Angler Balázs

A Facebook LIVE esemény időpontja: 2021. március 28. vasárnap – 14:00

Az eseményhez itt tud csatlakozni: www.musicalvillamos.hu

MUTATJUK AZ ÚTVONALAT

A IV. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében sajnos nem szállít utasokat, de mutatjuk az útvonalat, ahol a musical dalok felcsendülnek:

🕑 Indulás:

📍 14:00 Szeged Plaza
📍 14:15 Széchenyi tér + egy teljes dal a megállóban
📍 14:28 Szeged pályaudvar + egy teljes dal a megállóban

🕑 Visszaút:

📍 14:38 Szeged pályaudvar
📍 14:45 Széchenyi tér
📍 14:57 Európa Liget

A Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert musical énekesekkel. Musical dalok kísérik a villamos egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, azok részleteket hallhatnak a musical irodalom legszebb dalaiból.

Ha lemaradtál volna az előzőről:

Forrás, fotók: Palladium Szeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb