Kikapcs

Február 28-án újra dalol a Musical Villamos Szegeden

Az I. Musical Villamos sikerét is felülmúlta a II. Musical Villamos, amely keretein belül a Budapesti Operettszínház ifjú művészeinek 50 perces élő műsorát több mint 26 ezer néző látta Szegeden. Aki lemaradt volna az eseményről, nincs oka a búslakodásra, ugyanis a zenélő villamos február 28-án visszatér közénk, ezúttal Szemerédi Bernadett és Fülöp Kristóf kápráztatja el a szegedi hallgatóságot énekével.

Az első Musical Villamos műsorához képest második alkalommal a live esemény annyiban változott, hogy a Szeged Plaza megállóban és a Széchenyi téren a villamos megállt, és a Budapesti Operettszínház ifjú művészei, Pacskó Dorka és Cseh Dávid Péter egy-egy teljes dalt az álló villamoson énekeltek el, a végállomáson a két művész előadásában egy külön dal is felcsendült, majd a villamos visszatért a remízbe.

Az eseményen zárásképp pedig bejelentették a következő, vagyis a III. Musical Villamos művészeit: február 28 -án, 14:00-14:50 között Szemerédi Bernadett és Fülöp Kristóf előadását hallhatják az érdeklődők.

Az eseményhez itt lehet csatlakozni: www.musicalvillamos.hu

Forrás és fotók: Palladium Szeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb