Közélet

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást Szabó Bálint eltűnésének ügyében

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást személyi szabadság megsértése miatt Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő eltűnése ügyében, miután az országos rendőrfőkapitány megbízásából Töreki Sándor bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes helyt adott a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kizárási kérelmének – írta a Magyar Nemzet.

Előzőleg Dakos József azért kérte a Csongrád-Csanád megyei rendőrség kizárását, mert az elfogultság látszatát is el akarta kerülni az ügyben, mivel Szabó Bálint tagja a szegedi közgyűlésnek, amellyel a megyei rendőr-főkapitányság szorosan együttműködik.

ELŐZMÉNYEK

A képviselő még február 15-én, hétfőn tűnt el, azt megelőző vasárnap még egy videóval jelentkezett Facebook-oldalán, amelyben súlyos állításokat fogalmazott meg Botka László polgármesterről és leleplezést ígért hétfő reggelre, de a beharangozott sajtótájékoztatón már nem jelent meg. Az esti órákban ugyan előkerült Szabó Bálint, de az eltűnésének körülményeiről és okairól nem sokat tudunk azóta sem.

Forrás: magyarnemzet.hu

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ผลบอล
'Fel a tetejéhez' gomb