Szegedi Arcok

Megúsznád a karantént? Már otthon is elvégzi neked a koronavírus-tesztet a Whitelab!

Az utóbbi időkben sajnos ismét elszálltak a koronavírus-fertőzöttségi mutatók, ezért ezen a héten már újabb szigorításokkal kellett megküzdenünk. Ha viszont lecsökkentenéd a karantén idejét, van egy jó hírünk: a Whitelab már házhoz jön, így otthon is elvégeztetheted a Covid-tesztet.

ISMÉT ELSZÁLLTAK A FERTŐZÖTTSÉGI MUTATÓK

A világméretű pandémia harmadik hullámának felszálló ágában vagyunk, így továbbra is 10 napos karanténkötelezettség vár azokra, akik kimutathatóan megfertőződtek koronavírussal, vagy koronavírusos betegek kontakt személyei, valamint akkor is elrendelik a hatóságok a kötelező otthon tartózkodást, ha valaki olyan országból tért haza, amellyel szemben fennáll a karanténkötelezettség. 

A 10 napos elzártságot viszont le lehet rövidíteni: aki két negatív PCR-teszttel tudja igazolni, hogy nem fertőzött, azt a rendőrségnek kötelező mentesítenie a karantén alól. Így különösen jó hír, hogy már munkahelyünkre vagy akár otthonunkba is rendelhetjük a Covid-tesztet.

HÁZHOZ JÖN A WHITELAB

A Whitelab szegedi csapata egy olyan újítással jelentkezett, amelyre már régóta nagy a társadalmi igény: a labor munkatársai kérésre házhoz jönnek, és bár kiszállási díjjal jár az otthoni tesztelés, legalább 10 fős megrendelés esetén ingyenesen végzik el a szükséges teszteket. Így akár egy munkahelyi vagy nagyobb családi tesztelés is egyszerűen megoldható, a legolcsóbb, antigén teszt ára – csakúgy, mint korábban – 9 500 forintba kerül.

A Whitelab valamennyi teszttípusát kérhetjük otthonunkban, így házhoz jöhet:

  • Antigén gyorsteszt 15 percen belüli eredménnyel
  • PCR-teszt 24 órás eredménnyel
  • Kombinált PCR-teszt: a koronavírus és az influenza törzseit is kimutatja.

A kiszállást és a helyszíni tesztet is a Whitelab oldalán lehet kérni, míg a csoportos mintavételre árajánlatot a +36 70 425 1500 telefonszámon lehet kérni. Ha viszont inkább te keresnéd fel a labort, továbbra is a Szeged Plaza parkolójában találod őket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb