Szegedi Arcok

Összefogással és közös nyereményjátékkal segít átvészelni a bezártságot öt szegedi vendéglátóhely

Egy nagyon jó ötlettel veszi fel a kesztyűt a bezárások ellen öt vendéglátóhely, a helyszín természetesen Szeged. Összefogott a Reök és Delimo cukrászda, a Kölcsey utcai és az Árkádban található Trója, valamint a szintén a bevásárlóközpontban üzemelő Rozmaring Étterem csapata, és a következő három héten keresztül egy szuper nyereményjátékkal segítenek átvészelni minden szegedinek a nehéz időszakot.

EGYÜTT MEGCSINÁLJUK!

Együtt megcsináljuk: ez a két cukrászda és három étterem közös összefogásának jelmondata, és épp ez az az üzenet, ami a koronavírus harmadik és a szigorítások már sokadik hullámának kellős közepén nagyon betalált nálunk is. Adott öt vendéglátóhely, amely a korlátozások után sem adja fel, és új stratégiával veszi fel a küzdelmet abban az időben, amikor sokan lehúzzák a rolót.

A recept egyszerű, de éppen az egyszerűsége adja hatékonyságát is: Szeged első francia – kézműves cukrászdája, a Reök valamint a Delimo, és a mediterrán ízeiről elhíresült Trója, továbbá a mindig házias – és eszméletlenül jó ár-érték arányú – Rozmaring egyaránt kiszállításra állt át, és a mutatvány lényege, hogy egységesítették a futárgárdájukat, így minden korábbinál nagyobb és racionálisabban szervezhető szállítócsapatot raktak össze.

“Két fontos célunk van most, a legmélyebb járványhelyzetben: mi senkinek sem engedjük el a kezét, és bízunk benne, hogy sikerül együtt, közösen összefogva túlélni és megtartani a kollégáink egzisztenciáját. Természetesen ennél is fontosabb, hogy megóvjuk a vendégeket és a kollégákat is a járványtól, ezért folyamatosan fertőtlenítünk és még a cukrászdák esetében is bevezettük a lehető legbiztonságosabb házhoz szállítást” – avatott be a részletekbe Rádai Edina, a Reök cukrászda és a Delimo tulajdonosa.

EGY MOTIVÁLÓ NYEREMÉNYJÁTÉKOT IS INDÍTOTTAK

A Reök és a Delimo a szegedi cukrászdák közül lényegében elsőként oldotta meg a kiszállítást, így a legfinomabb francia – kézműves desszertekről otthon sem kell lemondanunk, és szerencsére a Rozmaring menüje és a Trója faszénen sült finomságai is hamar eljutnak hozzánk. Ahhoz, hogy ezt az egész embert próbáló időszakot kibírjuk, egy nagyon kedves nyereményjátékot is indított az öt vendéglátóhely.

Az akció lényege, hogy a Reök Kézműves Cukrászda Facebook oldalán meghirdetett posztnál te is küldj pár buzdító szót annak, akire szerinted a leginkább ráfér egy kis kedvesség, és ha szerencsétek van, ti nyeritek majd a 10 000 forint értékű meghívást az öt vendéglátóhelyre.

“Hiszünk benne, hogy együtt, közösen túljutunk a pandémia és a lezárások időszakán, és a tavasz második felében már mind az 5 vendéglátóhely a hagyományos formában is fogadni tudja a vendégeit. Mi már nagyon várjuk, hogy újra találkozzunk a szegedi közönséggel” – zárta gondolatait Rádai Edina.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb