Szegedi Arcok

Ekkora sor állt ma a Vasas Szent Péter utcai oltópont előtt

Röviden: nagy. Bővebben: nagyon nagy. Annál is bővebben: gőzerővel megy a magyarok Covid elleni oltása, ennek az egyik fő szegedi helyszíne a Vasas Szent Péter utcai SZTK, ahol a nagy volumenben történő vakcináció komoly sorokat generált ma délelőtt is. Kiugrottunk megnézni, mekkora volt a tumultus.

Török Kornél kolléga gépe szerint ekkora:

Szerintetek pedig ekkora (hálás köszi a fotókért):

A SZEGED 365 OLVASÓI ÍRTÁK: KINT KÍGYÓZÓ SOR, BENT HŐSIES PROFIZMUS

Rengeteg üzenetet, e-mailt és kommentet kaptunk Tőletek az elmúlt 1-2 napban a Vasas Szent Péter utcai oltópont kapcsán, ezek egy része a kinti, sajnos elkerülhetetlennek tűnő tumultusról szólt, a másik felük viszont a bent dolgozó egészségügyi dolgozók hősies helytállásáról íródott. Ismét a Szeged365 olvasóitól idézünk:

Szervezetten halad, és olajozottan. Ami megdöbbentett, hogy a orvosok (is), még pl. 1478-ik oltás után is érthetően, türelmesen, és részletesen kommunikálnak az oltott felé. Le a kalappal, feltehetőleg, én már “antiszociális” lettem volna. (D. Tamás)

Nagyon rendesek, aranyosak voltak! Még ülőkocsit is hoztak az anyukámnak! (H. Mónika)

Gyorsan megy, nem kell megijedni a hosszú sor láttán. (H. Tibor)

Szerintem szervezetten megy minden, a probléma az emberekkel van. Ha mindenki tartaná az időpontját nem lenne, nem lenne tömeg. (G. Olga)

Hajrá Szeged ! Mutassuk meg hogy kell ezt csinálni….No 1 (G. Ágnes)

MI EZT SZERETNÉNK KÉRNI TŐLETEK

A sok behívott páciens, a járványhelyzet miatt limitált beengedhető embermennyiség, a kevés hely és a sok parkoló autó kombinációja alaposan feladja a leckét a kint várakozóknak. Éppen ezért azt szeretnénk kérni, az oltásra érkezve is próbáld meg tartani a másfél méter távolságot. Nagyon köszönjük!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb