BlogKikapcs

Szeged365 Cinema: nagyon véres és még viccesebb lesz az Öngyilkos osztag

Megérkezett az Öngyilkos osztag 2021-es felvonásának első előzetese, amely egyszerre nagyon brutális és elképesztően vicces, épp olyan, amilyennek lennie kell! A parádés szereplőgárdával teletűzdelt sztori ráadásul a látványosságokban is bővelkedni fog. Eddig imádjuk!

A rossz emlékű 2016-os Öngyilkos osztag filmet gondolja újra az idén augusztusban érkező alkotás, amely nem is folytatás, nem is reboot lesz, hanem egy tökéletesen önálló darab. Az első előzetes alapján a mozi ráadásul minden olyan ziccert kihasznál, amit az elődje elmulasztott: bővelkedik erőszakos jelenetekben, és a sokszor groteszk helyzetek nem nélkülözik az eredeti humort sem.

Az nyilvánvaló, hogy épp a Galaxis őrzőivel nagyot robbantó James Gunn DC univerzumhoz átnyergelése jót tett az alapanyagnak, és mivel a rendező szabad kezet kapott, nem kellett sáfárkodnia sem a vérrel, sem az őrült ötletekkel: Harley Quinn természetesen nem normális, de mellé iszonyat jó lesz a Sylvester Stallone által szinkronizált King Shark, és Idris Elba is zseniálisnak tűnik Bloodsportként. Mellettük feltűnik még Nathan Filion és Jay Courtney is, és a pletykák szerint zseniális humorú Taika Waititi is felbukkanhat.

A sztori szerint a szupergonoszokból verbuvált megmentő csapatot a kormány a Corto Maltese szigetén feltűnő kataklizma megoldására vetik be, ahol bizony hentelhetnek majd egy nagyot.

A The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag augusztus elején érkezik meg a mozikba, az Egyesült Államokban pedig az HBO Maxre is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb