KikapcsSmart Szeged

Nagy Sándor elintézte: már kész is a harmadik Tisza-híd Szegeden

Mit csinál Szeged városfejlesztési alpolgármestere, ha már nagyon szeretne egy harmadik hidat? Keresztbe farol a Tiszán egy, a Szuezi-csatornából frissen kiszabadított Evergre… khm, Ever Givennel és már kész is a produkció. Nagy Sándor nem sokat teketóriázott, előkapta az Ever Given Everywhere nevű programot és megoldotta a szegedi autósok idétlen ideje tartó nyavalyáját, íme, itt a harmadik Tisza-híd.

Ha az alpolgármesterhez hasonlóan Téged is megszállt a szerda délutáni kreatív-démon, ajánljuk figyelmedbe a Garrett Dash Nelson térképész applikációját, amelyet IDE kattintva érsz el. Mielőtt bárki is elkezdene a Tiszába hajtani, szólunk, csak az egész csak egy alpolgármesteri vicc volt, a valódi híd még nincs kész. Viszont, most rajtad a sor: kapd fel virtuálisan a 400 méteres konténerhajót és tedd Szegeden belül ahová csak szeretnéd, a Tiszára, a Maty érre vagy épp a felfújhatós kerti medencédbe – az eredményt kommentben várjuk Tőled!

Az eredeti Nagy Sándor posztot ITT találod.

OFFLINE IS ALAKUL MÁR A HARMADIK HÍD

Nemesi Pál kormánybiztos nemrégiben Botka Lászlóval hozott tető alá egy találkozót, ahol a harmadik hídról is egyeztettek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb