Kikapcs

Dübörög a Fussunk Tokióig szegedi kihívás: 437 km már letudva, még több mint 11 ezer hiányzik

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. online futó-kihívással buzdít mozgásra a jó idő beköszöntével. A Fussunk Tokióig kihívás célja pedig, hogy megmutassuk mi, szegediek a magyar sportolóknak, hogy bár fizikálisan nem lehetünk ott a megmérettetéseiken szurkolni, lélekben azonban mi is velük tartunk az olimpiára.

12 029 km futva teljesítését tűzték ki célul a szervezők, hogy a március 22-i
start után odaérjenek Tokióba július 23-ig. Minden méter számít, így azok is
csatlakozhatnak, akik még csak elvétve kocognak. Az első hét nevező által eddig összesen már 437 km lett letudva, ami azt jelenti, hogy a kihívásban, természetesen elméletben már átlépték az országhatárt és jelenleg Ukrajnában járnak.

RÉSZLETEK, HA KEDVET KAPTÁL:

A részvétel díjmentes, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. a regisztrációs űrlap kitöltése után e-mailben ([email protected]) várja a megtett kilométereket. Ehhez bármely aktivitásmérő-alkalmazást (Endomondo, Strava, Runtustic, Polar, Garmin, stb.) elfogadják, kérésük, hogy a beküldött képernyőfotón látszódjon a résztvevő neve, a futás dátuma és a megtett táv. Aki most figyelt fel a kihívásra, de március 22 óta többször is rögzítette futását, utólag is beküldheti megtett távjait. A motiváció fenntartása érdekében minden hónapban ajándékcsomagokat is kisorsolnak, a játék végén pedig az összességében legtöbb km-t gyűjtő női és férfi játékosokat is díjazzák.

Forrás: Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb