Kikapcs

Húsvéti csata a szegedi bevásárlóközpontokban

Valahogy éreztük, hogy ez lesz. Igazi hering-partyval indult a húsvéti hosszú hétvége a szegedi bevásárlóközpontokban, az olvasói beszámolók alapján a Rókusi körúti és a Szabadkai úti Tesco egy kisebb fajta Tomorrowland fesztiválra emlékeztetett, a keverőpultnál David Guetta helyett akciós főtt sonkával.

A történelem ismétli önmagát, ilyen volt a lezárások bejelentését követő első hétvége Szegeden:

A csütörtök délutáni dzsembori a legutóbbit is játszi könnyedséggel szárnyalta túl, innentől nem is mi, hanem Ti, a Szeged365 olvasói írtátok a cikkünket – következzenek a ma délutáni olvasói beszámolók.

“Biztos én vagyok a barom, hogy a hosszú hétvége előtt kimegyek bevásárolni de egy életre megbántam. Két tigrisvekniért és némi grillkolbászért több, mint fél óra sorbanállással fizettem pedig az automata kasszát választottam, a sor a középső folyosóig, kábé a zöldségespultig ért.” (Zora, Facebook üzenet)

“Hello 365! Kijöhetnétek fotózni a Rókusi Tecsóba, nem állapot ami itt van. Senki sem szólt ezeknek hogy nem egy évre zárják be az áruházat, csak nagypéntekre? Brutál!!!!!!!!!!” (Iza, e-mail)

“Két bácsi majdnem legépelte egymást valami sonkának kinéző izéért az Aldiban, eszembe jutott a múltkori Spáros verekedésről írt cikketek. Itt nem volt bunyó meg pisztoly se, de hülyeség barométer a pirosig ment…” (Attila, Facebook üzenet)

“Eddig ilyet még nem láttam. A kalácsot ahogy tolta ki a csaj a pékségből, azonnal lerabolták… Ott röhögött, hogy nah ezt akkor ki sem kell pakolnia” (Péter, Facebook üzenet)

“Le akartam fotózni ami itt van de a biztiboy kiverte a hisztit hogy tilos felvételt készíteni. Megszámoltam, a Napfény Tecso pénztárban 31 ember (!!!!!!!!!!!) állt előttem. És persze voltam olyan hülye hogy nem fordultam ki és mentem haza. Remélem nem most szedtem össze ezt a sz@rt ha már eddig megúsztam. Brávó másfél méter.” (Inci, e-mail)

Végigolvasva az üzeneteiteket, arra gondoltunk, hogy nem is olyan rossz ötlet a vásárlói limit bevezetése. Hálásan köszönjük a beszámolókat és a fotókat-videókat, az utóbbiakat sajnos ezúttal nem tudtuk közzé tenni, a legutóbbiak miatt még mindig baráti levelezésben vagyunk az egyik multi jogi osztályával. Azért a Joci nevű olvasónk által küldött mémeket itt hagyjuk, mi speciel sírtunk rajtuk:

Apropó, nyitvatartás.

Az alábbi Szeged365 Kisokosba mindent beleírtunk, amit a hosszú hétvégéről tudnod kell:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb