Mindenmás

Letartóztattak egy pedofil férfit, aki pénzért szexuális kapcsolatot akart létesíteni egy kiskorú fiúval

Szegeden is zajlik az élet és lehet hallani egy-két kemény sztoriról, de ez azért sokmindent űberel: letartóztattak egy 42 éves férfit Győrben, aki egy internetes társkeresőn keresztül pénzért szexuális kapcsolatot akart létesíteni egy gyermekkorú fiúval – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szombaton a police.hu honlapon.

A közlemény szerint a nyomozók februárban kaptak információt a férfi tevékenységéről, ezért a csevegő applikáción keresztül feltérképezték a szándékát; ekkor derült ki, hogy fizetni akart azért, hogy Győrbe “szállítsanak” neki egy gyermekkorút. A nyomozók a találkozón elfogták a férfit, aki magával vitte az előre megbeszélt összeget. A férfi beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság. A KR NNI őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki ellen gyermekprostitúció kihasználása miatt folytatnak büntetőeljárást. A Győri Járásbíróság elrendelte a férfi letartóztatását – olvasható a közleményben.

GYŐRBEN PEDOFIL, SZEGEDEN FEGYVERRÁNTÁS

Szóváltásba keveredett egymással két férfi a Szilléri sugárúti szupermarketben, a vita odáig fajult, hogy – miután kitessékelték őket a boltból – az egyik még egy riasztófegyvert is előrántott. Az illető végül nem használta a gázpisztolyt, személyi sérülés sem történt, a szájkarate-meccs azonban így is pontértékű volt a villámgyorsan kiérkező Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság kollégáinál: mindkét résztvevőt előállították.

Forrás: police.hu, MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb