Kikapcs

Fő a bizakodás: nem csak az időpont van meg az egyik fesztiválnál, hanem már Tom Jones-t is lefoglalták

Érezhető a feszültség az élet minden területén, mindenki mielőbb nyitna és már lassan a lelkünket is eladnánk egy jó kis fesztiválért. Míg a szegedi SZIN sorsáról csak májusban döntenek, addig a VeszprémFest már nem csak az időpontot hozta nyilvánosságra, hanem a fellépők egy részét is.

A Fesztiválok Városa Facebook oldalán ütötte meg a szemünket a bejegyzés, miszerint a VeszprémFeszt fogta magát és a bizonytalan idők ellenére is lefoglalta a fesztivál dátumát augusztus 17. és 21. között, három helyszínen, sőt, már azt is elárulták, hogy 19-re nem más érkezik a helyi Arénába, mint a világklasszis Tom Jones.

Az elmenyem.hu-n így írnak a fesztiválról:

“A VeszprémFest egy olyan rendezvény, amely nem kötelezi el magát dedikált zenei műfajok mellett, hanem a legmagasabb nemzetközi színvonalat és minőséget megcélozva az opera, a jazz, a klasszikus zene, a világzene, és a popzene területéről hozza Veszprémbe évről évre a műfajok legjobbjait, és vonzza mindezzel a városba a belföldi és külföldi rajongókat.”

A SZIN SORSÁT MÁJUSBAN TUDJUK MEG

A 2021-es, Covid-árnyékban induló év egyik legnagyobb talánya, hogy mi lesz a korábban virágzó magyar és szegedi fesztiváliparral. A hónapok óta tartó csendet a Balaton Sound törte meg, először azzal, hogy a szervezők már lefoglalták az idei fesztivál helyszínét, másodjára viszont már azzal, hogy kizárólag azokat engednék be a fesztiválra, akik rendelkeznek majd oltási igazolással. Rákérdeztünk a SZIN szervezőinél, hogy velük mi a helyzet.

Forrás: elmenyem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb