Kikapcs

Szeged365 klippremier: hatalmasat robbant a Tha Shudras új klipje, itt a Serlok és Vaccon

Unod az esős, borongós időt Szegeden, és azon töröd a fejed, hogy mivel spékeld meg a csütörtöki napot? Hát ne agyalj tovább, mert elhoztuk neked a nap csúcspontját: táddááááám! Megérkezett a szegedi Tha Shudras legújabb klipje, és csak hogy ne legyen ez is egy sima klippremier azt is eláruljuk, hogy ezúttal nem a srácok nyomják a kamera előtt, hanem rendhagyó módon, képregény formájában debütál a Serlok és Vaccon!

Mielőtt tovább megyünk emlékeztetünk, hogy a zenekarnak nem ez az első debütálása a Szeged365.hu-n, hiszen az Ég a gyertya című dalukat is nálunk láthattátok először:

KÉPREGÉNYBŐL VIDEÓKLIP

De, kanyarodjunk vissza: Serlok és Vaccon, képregény, telis-tele rajzokkal… Mégis hogy? Miért? – tettük fel a kérdést Trap Kapitánynak, azaz Molnár Tibinek, és megkértük, hogy meséljen már egy kicsit bővebben a most debütáló klipről.

“Ez a szám a Serlok és Vaccon albumunkról van. Az érdekessége, hogy a mi Sherlockunk és Watsonunk történetét írja le, amit az egyik nagyon kedves hallgatónk, Sőreg Gábor lerajzolt, mint egy képregényt, de úgy, hogy szinte mindegyik esemény egy külön A4-es lap. Ezt elküldte nekünk, majd a DJ-nk beanimálta, és ebből lett végül egy lapozhatós, képregényes videoklip, ami egy az egyben teljesen szinkronban van az alaptörténettel” – mesélte az együttes frontembere a klip születését.

ÉGBŐL POTTYANT MESE FEELING

“Ez nagyon izgalmas, főleg Nekünk, 1980-as 90-es születésűeknek, mert a gyerekkorunk diavetítős időszakát idézi fel a klip. Ilyen nem volt még, és egyébként a lemezlovasunknak volt ez nagy álma, és Ő vitt rá bennünket, hogy csináljuk meg még a májusi nagy klippremier előtt, és az utolsó pillanatban ez sikerült is. A rajzok nagyon egyediek és van egy kis égből pottyant mese feelingje az egésznek” – emelte ki Molnár Tibi.

A JÁRVÁNY ALATT SINCS LAZSÁLÁS

Ez mind irtó tutiság, viszont ha már szóba elegyedtünk mi a helyzet veletek? Hogyan telt az elmúlt fellépésmentes időszak és mik a tervek? – tettük fel kíváncsiskodva a kérdést, mert hát rendezvények híján nehéz világraszóló újdonságokkal előrukkolni.

“Tavalyelőtt október óta szinte mindig megjelentünk valamivel, így most viszonylag sokszor eszébe jutottunk a tévéseknek, amikor zenekar kellett. Szóval, van koncertműsorunk, ha fesztiválokon kell muzsikálni. Én személy szerint úgy készülök, hogy nem lesz rögtön visszaállás, és a zenekarral is egy ilyen digitális 2021-et képzelünk el és klipekben tervezünk. Persze, ha lehet már koncertezni és hívnak bennünket, akkor nagy örömmel megyünk” – zárta gondolatait Trap Kapitány és egyet kell értenünk vele, fő a biztonság, de már mi is nagy örömmel mennénk egy jó kis Tha Shudras koncertre és ha minden igaz 2022-re egy igazi nagy durranással jönnek a fiúk.

A Molnár Tibivel készült riportunkat itt hallgathatod meg:

Most pedig akkor egyedül és először a Szeged365.hu-n, had szóljon a Serlok és Vaccon:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb