Kikapcs

A kortárs képzőművészet szerelmeseinek: a nyár végéig lesz látható a 67. Vásárhelyi Őszi Tárlat


- Hirdetés -

Augusztus 29-ig lesz látogatható a 67. Vásárhelyi Őszi Tárlat a helyi Alföldi Galériában. Ezzel kapcsolatban a szervező Tornyai János Múzeum tájékoztatja a művészetkedvelő közönséget, hogy Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő kortárs képzőművészeti kiállításán 215 alkotás nyújt átfogó képet korunk hazai képzőművészetéről.

Mint közleményükben írják, a hatvanhetedik tárlat már 2020 november végére elkészült és azóta készen áll a látogatók fogadására, azonban a mindennapi életet és a muzeális intézmények nyitvatartását korlátozó intézkedések miatt ezidáig nem tekinthették meg sem a kiállító alkotók, sem a művészetkedvelő közönség, ezért került meghosszabbításra a nyár végéig.


- Hirdetés -

2021-BEN SAJNOS NEM LESZ ÚJ ŐSZI TÁRLAT

A szervezők egyben kénytelenek voltak azt a kényszerű döntést is meghozni, hogy a bizonytalan helyzet és a korlátozások elhúzódása miatt az idén, 2021-ben nem rendezik meg a Vásárhelyi Őszi Tárlatot. A Tornyai János Múzeum munkatársai bíznak abban, hogy az elkövetkező esztendőben újult erővel, a megszokott rend szerint lesz mód és lehetőség a hatvannyolcadik tárlat megvalósítására. A jelenlegi kiállítást azonban az idén, amint lehetőség nyílik rá, mindenképpen megnyitják és látogathatóvá teszik a szervezők, így 2021-ben sem marad „Vásárhelyi Őszi Tárlat nélkül” a hazai képzőművész-társadalom és a művészetkedvelők közössége.

Forrás: Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ


- Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb