KikapcsSzegedi ArcokVideo365

Szeged 365 dupla fotó – és videóriport: így indult újra az élet Szeged teraszain (első rész)

Szeged, mi így szeretünk! Nyüzsgő sétálóutca, pezsgő gasztroteraszok, ezernyi mosoly, gyönyörű hölgyek, napsütés – a ma délután tényleg olyan volt Szeged belvárosában, mintha a Covid-19 előtti régi, szép időkben lennénk. Kollégáink a nyakukba vették a belvárost, rengeteg fotóval és egy full extrás hangulatú videóval mutatjuk, milyen volt a szombat délután, reggel pedig jövünk egy hamisítatlan szombat esti fotó – és videóriporttal is!

Mielőtt belevágnánk, egy nagy köszönet Nektek, a Szeged365 olvasóinak: egész nap cikáztak felénk a fotóitok, ezeket a szépségeket bizony Ti lőttétek!

ROCK THE CITY

Na jó, a bulik még odébb vannak (pár héttel), de Magyar Andor kollégánk kamerája már kora délután atom bulihangulatot talált a városban, rengeteg emberrel, hideg sörrel és imádni való utcazenészekkel.

A fotók előtt ugorj fejest ebbe a videóba, garantáltan fülig bele fogsz zúgni a Napfény Városába:

NAPSÜTÉS, SZÉP LÁNYOK, PEZSGŐ BELVÁROS

Ilyen volt a szombat kora délután Nyitrai Szilárd kollégánk kameráján keresztül – kezdjük egy olyan fotóval, amely hűen tükrözi a lelkünkben tomboló szabadságot:

A Kárász utcai már délután 2-kor tele volt:

Nagyot mentek a Kölcsey utcai teraszok:

…és éledezőben volt a környék – a Kárász – Kölcsey utca epicentrumon túl azért itt-ott még viszonylag óvatos volt a rajt:

EKKORA TELT HÁZAT MÉG A COVID ELŐTT IS NEHÉZ LETT VOLNA ELCSÍPNI A KÖLCSEY UTCÁN

Repülőrajttal indult a terasznyitás a Kölcsey utcában, az általunk megkérdezett szegedi vendéglátósok gyakorlatilag a székeket sem tudták lepakolni, már ültek is le a vendégek ma délben. Török Kornél kollégánk a délután kellős közepén járt kint, volt pörgés, nem is kicsit:

FURCSA SZITU: SÉTÁLNI MASZKBAN, TERASZON ÜLNI MASZK NÉLKÜL

Egy kicsit furcsa látványt nyújtottak a maszkban sétáló szegediektől fél méterre maszk nélkül ücsörgő terasz-vendégek, viszont úgy tűnt, a szabályokat mindenki precízen tudta követni. A kérdés csak az, hogy az utcán még maszkban, a teraszon már maszk nélkül, majd, miután felálltunk, újra maszkban sorrend este 10 környékén, 6-7 sör után mennyire fog összejönni. Figyeljetek rá, drága vége lehet!

Érezzétek jól magatokat ma este és persze vigyázzatok az egészségetekre! Vasárnap jövünk egy szombat esti fotóriporttal és aftermovie-val itt és a közösségi média felületeinken!

Fotók: Török Kornél, Nyitrai Szilárd

Videó: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb