Szegedi Arcok

“Ennyi, mehetünk kapálni!” – Tarján Zsófi (Honeybeast) kikattant a kormányrendelet miatt

“Ennyi. Mehetünk kapálni. 60.000 ember van lesz@rva, 60.000 ember nem dolgozik egy kb. éve” – akadt ki közösségi média oldalán a szegedi Honeybeast énekesnője, a nem szegedi Tarján Zsófi (na jó, a szívünkben szegedi, imádjuk a hangját plusz a zenekar többi tagja tényleg a Napfény Városához köthető). Hernádi Judit lányának vérnyomását a ma reggel megjelent kormányrendelet lőtte ki a sztratoszféráig, amely többek között arról szól, hogy…

  • négymillió szurit követően a színházak, a mozik, a múzeumok, az állatkertek és a könyvtárak ismét látogathatók lesznek, 
  • a zenés, táncos rendezvények azonban továbbra is tiltólistán maradnak, magyarán mondva a nyitás soron következő lépcsője után sem lehet koncerteket, zenei fesztiválokat tartani.

“Ennyi. Mehetünk kapálni. 60.000 ember van lesz@rva, 60.000 ember nem dolgozik egy kb. éve, 10 hónapja összesen. (zenészek, színpadi szakemberek, szervezők) Bár tudnám, hányszor fognak még pofára ejteni! Reménykednél, mi? Áh, nem, jó az a hideg zuhany, enyhe gyomorgörcs, reflux, stressz terápia, meg hát jót tesz a bőrnek, összehúzza a pórusokat! Nem árt gyakorolni úgysem az összehúzást, hátha lehet még kisebbre! Mi az, hogy a koncert (állós buli) NEM kulturális esemény? Mi az, hogy bemehetsz maszk nélkül egy moziba, miközben szabadtéren nem tudsz elmenni egy koncertre? Lehet, nem kéne irkálnom ilyen posztokat, maradhatnék jó kislány, de van egy határ. Azt hiszem, nálam most jött el. Elegem van! Én itt most nem fogok káromkodni. Azért sem!” – írja oldalán a szegedi együttes aranytorkú énekesnője.

Az eredeti posztot IDE kattintva tudod elolvasni, ha pedig arra lennél kíváncsi, mit imád a Napfény Városában Zsófi, kattints a tavalyi Szeged Napja alkalmából készült interjúnkra (nyugi, abban sem káromkodik):

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb