Kikapcs

Anyák napi musicalshow a Móra Ferenc Múzeum tetejéről? Challenge Accepted!

Úgy néz ki, a szegedi Musical Villamost pár hónapja elindító Palladium Színház nem ismer lehetetlent, Anyák Napján a Móra Ferenc Múzeum tetőteraszáról lepik meg az ünnepelteket – mindezt a járványhelyzet miatt online stream formájában.

A műsor most vasárnap 14:00-kor kezdődik és szűk egy órán át tart, élőben ITT tudod majd nézni. A fellépő művészekről:

GŐBÖLÖS KRISZTA

A Kriszta La Vista és a Csipa és a KISAMERIKA zenekarok énekesnője, alapítója a Super Troupers együttesnek, szereplője az Apáca show című előadásnak a Budapesti Operettszínházban – ami idén újra látható lesz Szegeden is a szabadtéri színpadon. Számos sorozathoz és filmhez adja magyar hangját (Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Addams Family – A galád család, Dumbó, Trollok a világ körül).

KÁDÁR SZABOLCS JÁNOS

A műsor énekesét tavaly szeptemberben láthattuk a Rómeó és Júlia musicalben a Papp László Sport Arénában. Előtte a szegedi közönség pedig a Titanicban láthatta a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Titanic kíséri őt az útján tovább, hiszen a Veszprémi Petőfi Színházban tovább játszott darabban ő Jim Farell. De A Pál utcai fiúk (Csokonai Színház, Debrecen) és a Rock Suli (Madách Színház, Budapest) című musicalben is láthatjuk őt.

HA MÁR TÉMÁNÁL VAGYUNK: NEVEZTED MÁR A VILÁG LEGJOBB ANYUKÁJÁT?

A Te Anyukád a legcsodálatosabb a világon? Szeretnéd megmutatni neki, mennyire szereted? Itt a remek alkalom: elindult a Szeged365 #SzeretünkAnya játékunk, melynek keretében meseszép Oázis Kertészet virágcsokrot tudsz nyerni és küldeni annak, akinek a legtöbbet köszönheted az életben! 

Mutatjuk, mi a dolgod:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb