Kikapcs

Egy kicsit mégis lesz Szegedi Majális, most hétvégén: íme három mini-rendezvény, amelyek még Gino arcára is mosolyt csalnának!

Akárcsak tavaly, az idén is törölte a Szegedi Majálist a járványhelyzet, így az Erzsébet Ligetben felállított Polip Dance parancsnoki pultjából lakossági techno-t verető srác és az elmaradhatatlan sült virsli – lager sör – Pókemberes lufival részegen dűlöngélő apuka kombó helyett marad a kerti sütögetés, dobozos Dreher-rel. Vagy mégsem? Alig hisszük, de találtunk a hétvégére három szegedi eseményt, amivel a lezárások közepette is fesztivál-hangulatba hozhatod magad!

The same old story. Járvány jön, majális ugrik, Gino szomorú. Ugyanúgy jártunk, mint tavaly ilyenkor:

AMITŐL GINO ÚJRA VIDÁM LESZ: TALÁLTUNK HÁROM MAJÁLIS-PÓTLÓ RENDEZVÉNYT

BÁRKA KÉZMŰVESMAJÁLIS

FOKA, 2021. MÁJUS 1-2., 08.00 – 21.00

Közel 40 kiállítóval és meseszép természeti környezettel vár a tavaly egészen nagyot pörgő Bárka Kézműveskikötő majális reboot-ja, ahol a népszerű kézművesek mellett egy kis kézműves sör plusz minőségi harapnivaló is akad majd. Mielőtt pánikba esett szegedi anyukák százai ostromolnák meg a Kárász utcai szerkesztőségünket, megnyugtatunk mindenkit: nyugi, béke, lesz pónilovaglás is. Részletek ITT.

GARDEN STÉG, SEASON OPENING

ÚJSZEGEDI PARTFÜRDŐ, 2021. MÁJUS 1-2., 11.00 – 22.30

Szűk két hete a Partfürdőre vontatták a Garden Stégnek helyet adó, 48 kishajó kikötésére alkalmas úszóházat, az előbbi pedig május 1-jén annak rendje és módja szerint meg is nyitja kapuit. Szombat este Dj Tymo pörgeti majd a lemezeket, Majális-afterként, Anyák Napján pedig a Konyhafőnököt (és rengeteg Szeged365 interjút) megjárt szegedi sebész, Rokszin Richárd csillogtatja meg főzőtudományát. Bővebb infó és programok ITT.

SUN CITY RETRO KONVOJ

2021. MÁJUS 1., 13.00 – 21.30

Mit csinál az ember fia, ha nem engedik bulizni egy rendeset? Szerez egy 13 méteres nyerges vontatót, diszkót épít rá, tele pakolja hangtechnikával és DJ-kel, aztán irány Szeged belvárosa. Szombaton 13.00 – tól 8 és fél órán át járja majd egy bulikamion a várost, részletek, fellépők és útvonal az alábbi cikkünkben vagy a srácok oldalára kattintva.

Gino már nem is olyan szomorú. Sőt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb