Kikapcs

Szeged 365 restart: május 7-én újranyit a Hotel Forrás

Május 7-től kezdődően megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, köztük a szegedi Hotel Forrást is – olvasható az OPUS GLOBAL és a Hunguest Hotels közös közleményében.

CSAKIS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL LEHET MAJD MEGSZÁLLNI

A Hunguest szállodáit, a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően, a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik majd igénybe. A védettség ellenőrzése az érkezéskor történik, de már a foglalásnál is felhívják erre a feltételre a vendégek figyelmét. Az üzleti célú vendégek változatlan keretek között vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait.

KORREKT GESZTUS AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK FELÉ

A szállodalánc egy gesztussal indít a koronavírus-járvány elleni küzdelemben megfeszített munkát végzők felé: az első 1000 egészségügyi dolgozó díjmentesen foglalhat két főre szóló két éjszakás csomagot félpanziós ellátással a kijelölt szállodáikba. A listán sajnos a szegedi Hotel Forrás nincs rajta, viszont ha orvos, mentős, ápoló, egyéb kórházi dolgozó és a védekezésben részt vevő orvostanhallgató vagy, az alábbi szállodákban (ha elég gyors vagy) ingyen szállhatsz meg:

  • Hunguest Hotel Erkel
  • Hunguest Hotel Freya
  • Hunguest Hotel Pelion
  • Hunguest Hotel Répce Gold
  • Hunguest Hotel Sóstó

A részleteket IDE kattintva találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb