Sport

Dragan Vukmir: a Nyíregyháza ellen is a három pont a cél

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap 17 órakor a Nyíregyháza Spartacust fogadja, immáron nézők előtt a Szent Gellért Fórumban, a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában. Dragan Vukmir vezetőedző szerint minden adott ahhoz, hogy egy győzelemmel feledhetetlen közös élményben részesüljenek a játékosok és a szurkolók, hiszen ez lesz az első olyan mérkőzés az újranyitás után, ahol már nézők is lehetnek a lelátón, természetesen, csak védettségi igazolvánnyal.

ÖT MÉRKŐZÉS ÓTA VERETLENEK A SZEGEDIEK

A kék-feketék kiváló sorozatot produkálnak az elmúlt hetekben, hiszen öt mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, ráadásul a legutóbbi két összecsapáson győzelemnek örülhettek. A szerdai játéknapon egy fordulatos mérkőzésen, 3-2-re nyert a csapat a Dorog ellen idegenben.

SZERETNÉK TARTANI A VASÁRNAPI MECCSEN IS A HÁROM PONTOT

“Megérdemeltük a győzelmet, a srácok becsületesen dolgoznak, hajtanak minden edzésen és mérkőzésen. Ha ezt a hetet nézzük, akkor ez már a második győzelmünk volt, igaz, sok időnk nem volt megünnepelni, ugyanis vasárnap jön a következő feladat. A Nyíregyháza ellen is szeretnénk itthon tartani a három pontot” – fogalmazta meg elvárásait Dragan Vukmir vezetőedző.

A legutóbbi Nyíregyháza elleni rangadó szép emlékeket ébreszt, hiszen Grumics és Germán góljaival 2-0-s győzelmet aratott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a szabolcsi megyeszékhelyen. Az volt a két együttes tizedik összecsapása, az örökmérleg négy nyíregyházi siker mellett három döntetlen és három szegedi győzelem.

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb