Kikapcs

Még egy fesztivál sorsa eldőlt, idén sem lesz Fezen

Ugyan a kormány még nem rendelkezett arról, mi lesz a sorsa a nyárra tervezett zenés-táncos rendezvényeknek, a szervezőket sürgeti az idő, muszáj valamivel előállniuk, hiszen a közönség is egyre türelmetlenebb. Mindenki tervez, de konkrétumokat még csak kevesen közöltek, ma viszont a FEZEN csapata tájékoztatott arról, hogy az idei évet feladták, 2021-ben sem szervezik meg a fesztivált.

A székesfehérvári rendezvény egy rossz és egy jó hírrel is szolgált egyszerre. Azt írják, most már biztos, hogy idén is elmarad a FEZEN, aminek elsősorban az az oka, hogy a nemzetközi fellépők nem tudnak részt venni az eseményen, illetve hogy a védettségi igazolványhoz kötődő előnyök megosztanák a közönségüket. 

A FEZEN HELYETT JÖN A LIGET

“Hiszünk benne, hogy a fesztiválozás a szabadságról szól, nem a korlátokról”– fogalmaztak, hozzátéve: az is a lemondás mellett szól, hogy egyelőre bizonytalan a zenés-táncos rendezvények újraindulása, illetve az ehhez kapcsolódó szabályozások, egy ilyen nagy rendezvény megszervezését pedig nem lehet az utolsó pillanatra hagyni. Hogy valamivel kárpótolják a közönséget, LIGET néven indítanak nyáron egy koncertsorozatot hazai zenekarok részvételével.

Drága Barátaink! Több, mint 2 év szervezési munkája és az elmúlt hónapok kilátástalan esélylatolgatása után úgy…

Közzétette: FEZEN Fesztivál – 2021. május 4., kedd

A SZIN MÉG BIZAKODIK

„Szeretnénk újra mi zárni a nyarat”, írták szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői, reagálva azokra a Facebookon megjelent kalóz hirdetésekre, amelyek már többször beharangozták a szegediek kedvelt fesztiválját méghozzá online eseményként. Közölték, a hivatalos bejelentéssel május második feléig várnak. Arra azonban már minden készen áll, hogy a SZIN zárhassa az idei nyarat.

Forrás: index.hu, Fezen Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb