Kikapcs

Egy kicsit azért mégis lesz a hétvégén Szegedi Hídivásár

Ugyan a nagy, Szeged belvárosát beborító Borfesztivált és az ezzel kézen fogva együtt járó Hídivásárt is lemondták a szervezők, de mégsem maradunk a két évvel ezelőtti pillanatokat idéző dzsembori nélkül Szegeden, ugyanis 15-én és 16-án is jön a mini Hídivásár, ezúttal a Fokán.

A múlt hétvégén a Bárka Régiségvásáron válogathattunk kedvünkre, most hétvégén pedig jön a mini Hídivásár azokkal a kézművesekkel, akik a nagy rendezvényen szoktak csak megjelenni, így egy igazán hangulatos hétvégének nézünk elébe. Mocselini Rudolf, az esemény főszervezője korábban azt nyilatkozta a Szeged365-nek, hogy a nagy rendezvény ugyan elmarad, viszont szeretnék azért valamilyen formában ezt is fenntartani Szegeden.

“Mivel elmarad a Hídivásár, ezért úgy gondoltuk, hogy egy kicsit megpróbáljuk pótolni ennek a hiányát. Nyilván nem lesz olyan nagy a kínálat, mint az eredeti rendezvényen, mert azon közel 200 kiállító szokott részt venni, de most arra próbáljuk kiélezni a figyelmet, hogy azok a kiállítók érkezzenek meg a Bárka Kézműveskikötőnkbe, akik a Hídivásáron szoktak csak megjelenni itt Szegeden” – hangsúlyozta Mocselini Rudolf és azt is kiemelte, hogy már vannak jelentkezők, tehát aki a régi Hídivásár hangulatára vágyik, az biztosan megtalálja majd ott.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb