Kikapcs

Íme a tökéletes borfeszt-pótlás: nevezz te is egy különleges borvadászatra!

A pandémia miatt elmarad az idei Szegedi Borfesztivál, de egy ízig-vérig lokálpatrióta cég, az Sz-Plast Ablak egy izgalmas borvadászatra invitálja az istenek italának legnagyobb rajongóit. Oldd meg a napi feladványok egyikét, kutasd fel a Belvárosban elrejtett kincses ládák egyikét, és már pukkanthatod is a jól megérdemelt borod a játék végén!

ILYEN LENNE A FELNŐTT POKÉMON GO?

Az Sz-Plast Ablak nem törődött bele, hogy idén is elmarad a nagy népszerűségnek örvendő borfesztivál, ezért megalkotta saját nyereményjátékát, ami a túrázók körében népszerű geocaching és a Pokémon Go szerelemgyermeke is lehetne: május 14. és 23. között minden nap pontosan délben egy feladványt tesznek közzé a cég Facebook oldalán, amely alapján egy ismert szegedi helyszín lesz beazonosítható.

A résztvevők feladata az lesz, hogy felkutassák a helyszínt, megtalálják az ott elrejtett geoládát, és az arról készült képet küldjék el egy Facebook üzenet formájában. A sikeres szegedi Indiana Jonesok közt minden nap kisorsolnak egy-egy palack bort, így érdemes már holnap kézbe vennünk az okostelefonokat és felkutatni az első helyszínt. Szerencsére az Sz-Plast azt is elárulta, nagyjából hogy találhatjuk majd meg a ládákat, ezeket jól körbe is fényképeztük:

AKÁR OTTHONRÓL IS NYERHETSZ!

Természetesen azok is részt vehetnek a játékban, akik nem érnek rá a kincsvadászatra, ők a bejegyzés alatt, komment formájában küldhetik el a megfejtéseiket. A helyes megfejtőknek a május 24-ei sorsolást lesz érdemes figyelniük, ekkor ugyanis 2 fős Trója vacsorát, egy palack bort és két darab Sz-Plast bögre talál majd gazdára.

A játék szabályzatát, a részvételi feltételeket és a sorsolások időpontját itt találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb