KikapcsVideo365

Szeged365 videóriport: kalandozások a pipacsmezőkön, avagy hol találod a tökéletes szelfi helyet Szeged környékén

Nincs is tökéletesebb hely a szelfizéshez jelenleg, mint a virágba borult pipacsmezők, ahol a tűzpiros kis virágok szemet kápráztató sokasága ragyogja be a napfényben a végtelen réteket. Mai kirándulásunk során a Szeged környéki pipacsföldek nyomába eredtünk, hogy megtaláljuk nektek a legtökéletesebb helyszínt a fényképezkedéshez.

A Szeged környéki utakat övező földeken sokfelé piroslanak a pipacsok, a Szegedi Repülőtérrel szemben például rögtön találunk is a szelfizéshez megfelelő helyet. Ám, ha igazán szép virágba borult mezőt szeretnénk látni, az 55 -ös úton haladva, Domaszék után pillanthatjuk meg a legszebbet, ahol a végtelenbe nyúló pipacsok sokasága a tenger hullámaként ringatózik lágyan az enyhe szélben és nyújtogatja élénk piros fejét a nap meleget adó sugarai felé. A hely nemcsak minket ihletett meg, ottlétünk alatt is sokan megálltak, hogy elkészítsék ezen a csodálatos virágos mezőn a tökéletes szelfiket.

A ragyogó pipacsmezőket Magyar Andor operatőr kollégánk kamerájával is megörökítette, lesd meg filmünkben a legtutibb virágos szelfi helyet!

Operatőr: Magyar Andor

A képeket köszönjük Katáéknak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb