Mindenmás

Idén 150 ezer kedvezményes belépőt adományoz a Vérellátó Szolgálatnak a mórahalmi fürdő

Mórahalom önkormányzata immár 15 éve töretlenül támogatja a véradókat, idén például 150 ezer kedvezményes fürdőbelépő formájában, melyet a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő nyújt a szegedi, a pécsi és a budapesti régió lakosainak, olvasható a település önkormányzatának közleményében.

ELSŐ KÖRBEN 5000 KEDVEZMÉNYES BELÉPŐT ADOTT ÁT A FÜRDŐ A SZEGEDI VÉRELLÁTÓ KÖZPONTNAK

A mórahalmi gyógyfürdő az országban az elsők között volt, amely ilyen formában segítette a vérellátó szolgálatokat, s a kezdeményezés olyannyira népszerű lett, hogy azóta számos hazai fürdő átvette ezt a jó gyakorlatot. 2021-ben úgy alakult, hogy csak májusban nyithatott ki a fürdő, de máris azon dolgoznak, hogy minél több „hétköznapi hősnek” adhassák át a kedvezményes jegyeket. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő ismét teljes kapacitással várja vendégeit, így a Vérellátó Szolgálattal kialakított együttműködést is folytatni kívánja. Május 31-én Berta Zsolt, a fürdő marketing igazgatója személyesen adott át első körben 5000 kedvezményes belépőt a Szegedi Regionális Vérellátó Központ vezetőjének.

A 2020. NOVEMBER 11. UTÁN LEJÁRT KORÁBBI JEGYEK FELHASZNÁLHATÓSÁGÁT MEGHOSSZABBÍTOTTÁK

“Az akció nagy népszerűségnek örvend, a véradók minden évben nagyon várják a kedvezményes belépőjegyeket, hiszen az évek során megszokták, hogy ezzel az ajándékkal kedveskednek nekik önzetlen segítségnyújtásukért” – mondta el az átadás pillanataiban Dr. Lázár Mária régióvezető. Berta Zsolt egyúttal arról is tájékoztatta a Vérellátó Szolgálat vezetőségét, hogy a 2020. november 11. után lejárt korábbi jegyek felhasználhatóságát 2021. június 30-ig meghosszabbították, így a kényszerszünet alatt lejárt belépőket még egy hónapig felhasználhatják a véradók.

Fotó: Mórahalom Sajtószolgálata

Forrás és fotók: Mórahalom Sajtószolgálata

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb