Sport

Ma este hatalmas háború: MOL – Pick Szeged vs Veszprém a bajnoki döntőben

Hatalmas háború lesz ma este, amikor igazán fontos, hogy minden szegedi szív egyként dobbanjon, ugyanis 19 órakor az újszegedi Sportcsarnokban a Telekom Veszprém ellen lép pályára a MOL – Pick Szeged a K&H férfi kézilabda liga döntőjében.

MÁR A HÉTVÉGÉN IS KŐKEMÉNYEN KÉSZÜLTEK A FIÚK

A fiúk már a hétvégén is kőkeményen készültek a rangadóra, a fináléra. Szombaton és vasárnap is edzésen vett részt a keret, egyedül Luka Stepancic sérült, a többiek szerencsére rendben vannak, így népes csapattal készülhet Juan Carlos Pastor vezetőedző és szakmai stábja. A tréningek mellett természetesen az ellenfél játékának az elemzése is fontos szerepet töltött be, így videózásban sem volt hiány.

ZÚGJON A CSARNOK!

Zúgjon a csarnok! “Szurkolótáborunkra hatalmas szükség lesz a meccsen, a szegedi tábor nagyon sokszor bizonyította már, hogy micsoda erőt sugároz, amely lendületet is ad a csapatnak” , írta elöljáróban a mérkőzésről a klub honlapján. “Ez a párharc a sportágunk egyik csúcsa! Sokszor, sok ember nyilatkozta már, hogy ez mekkora derbi. Tényleg nagy, itt nincs esélyes, itt mindkét csapat a győzelemre hajt. A Veszprém a címvédő, az idei szezonban háromszor is legyőztek bennünket, népesebb a keretük, de nekünk egyetlen célunk van: megnyerni a bajnokságot, megszerezni a negyedik bajnoki címünket”, nyilatkozta Mikler Roland, a csapat kapusa.

JUAN CARLOS PASTOR: A FIÚKON ÉRZŐDIK, HOGY GYŐZNI AKARNAK

“A fiúkon érződik, hogy győzni akarnak, eljött az idő, hogy bajnokságot nyerjünk. Három nap alatt eldől, hogy ki lesz a magyar bajnok. A legfontosabb dolgunk most az, hogy levegyük a nyomást a játékosokról, felszabadultak legyenek. Minden részletre oda kell figyelünk, ezen a szinten hatvan percen keresztül koncentrálni kell” – árulta el Juan Carlos Pastor a nagy megmérettetésre való felkészülést összegezve.

A védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók az újszegedi Sportcsarnok lelátóin buzdíthatják a csapatot a győzelemre, akik viszont nem lehetnek személyesen jelen, az M4 Sport csatornán izgulhatják végig a nem mindennapi összecsapást.

Hajrá Szeged, csak előre! Zúgjon a csarnok!

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb