Szegedi Arcok

Végre sörözhettünk egy kiadósat a Dugonics téren!

Előbb a járványhelyzet és a vele járó lezárások, utóbb pedig a soha véget nem múló, csapadékos tavasz tett keresztbe egy párszor annak, hogy újra kedvenc teraszunkon sörözhessünk Szegeden. Nekünk akad egy jó pár kedvenc helyünk a belvárosban, legutóbb épp a DTK-t kerestük fel egy látogatásra.

INDUL A HAMISÍTATLAN SZEGEDI NYÁR!

Bár Szent Patrik napját a kijárási korlátozások és a szokatlanul hűvös márciusi napok miatt sem élvezhettük a DTK & Pub teraszán, végre eljött nagy nehezen az az időszak, amikor kedvünk és lehetőségünk is van arra, hogy egy hűvös ital társaságában ejtőzzünk egyet a centrumban.

Legutóbb az ír kocsmák kínálatát és a szegedi mediterrán életérzést vegyítő DTK-ra esett a választásunk: nemcsak azért, mert szeretjük a finom söröket, hanem azért is, mert a Dugonics tér és a szökőkút hangulata tényleg egy csapásra kisimítja az idegeket.

KOKTÉLOK, KOKTÉLOK MINDENHOL!

Apropó italkínálat: a DTK idén 10 ismert márkát vert sörcsapra, a hazaitól a szigetország legismertebb típusaiig bőven van miből választani. De aki inkább az édesebb ízeket preferálja, neki a 30 tételes koktéllap lesz a jó barátja főleg azért, mert az elkészített italokat akár literes kancsós kiszerelésben is kérheti az asztaltársaság, így nem kell majd folyamatosan a pulthoz ugrálni.

Kezd visszatérni az igazi, utánozhatatlan szegedi éjszakai élet, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a DTK & Pub minden nap 11:00-től hajnali 2-ig tart nyitva, így ha bírjuk, akár hajnalig élvezhetjük egymás társaságát. És még ingyen csocsó is van!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb