Kikapcs

Három nap, három egyedi programstruktúra: megkapta a felszállási engedélyt a Szeged International Airshow

Megkapta a felszállási engedélyt a Szeged International Airshow, vagyis szeptember 10-12 között ismét megrendezésre kerül Szegeden az ország egyik legnépszerűbb repülős rendezvénye – olvasható a szervezők által küldött sajtóközleményben.

Mint írják, egy különleges nemzetközi polgári repülőnappal készülnek 2021 szeptemberében a szervezők. Mára a hazai repülős rendezvények élvonalába tartozó lett a szegedi, amelyen minden eddiginél több külföldi gép és légi csapat lepi majd el az eget.

TÖBB ORSZÁG KIEMELKEDŐ REPÜLŐS BAJNOKÁT VÁRJÁK

A rendezvény fő célja az idei évben, hogy minél több ország kiemelkedő repülős bajnokát hívja meg és mutassa meg a nagyközönségnek. Így érkezik produkció Angliából, Lengyelországból, Olaszországból, Szlovákiából, Franciaországból és számos más Európai országból, de természetesen jelen lesznek hazánk legjobb pilótái is.

HÁROM NAP, HÁROM EGYEDI PROGRAMSTRUKTÚRA

Három nap, három egyedi programstruktúra várja majd az érdeklődőket, melynek része egy egyedülálló éjszakai repülős látványshow is, melyet eddig a gépmadarak szerelmesei Magyarországon soha nem csodálhattak meg. A szervezők annyit elárultak, hogy az égen egyszerre lesznek repülők, pirotechnika, füst és lézershow is. Szeged International Airshow, ahol egy régi hagyományt gondoltak újra a Szegedi Repülőtéren. Három nap, mely a repülésről, a repülőkről és a repülősökről szól!

Még több részlet:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb