Mindenmás

Szeged 365 videóriport: hétfő délutáni helyszínelés a szegedi kettős gyilkosság tetthelyén

Szombaton, több lövéssel végzett két áldozatával az a 28 éves szegedi férfi, akinek a holttestét Szanazug térségében, Békés megyében találták meg a rendőrök. A tett helyszínén, a Petőfi Sándor sugárúti társasháznál még hétfőn délután is folyt a helyszínelés.

Ebből készítettünk egy összeállítást, az üggyel kapcsolatban pedig a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szabó Szilvia nyilatkozott a Szeged365-nek.

TÖBB LÖVÉSSEL VÉGZETT ÁLDOZATAIVAL A FÉRFI

“A férfi szombaton éjszaka több lövéssel végzett áldozataival. A sértettekre egy nappal később, a hozzátartozók találtak rá. A kollégáim rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek a felkutatása a TEK munkatársaival közösen haladéktalanul megkezdődött” – emelte ki nyilatkozatában Szabó Szilvia, aki azt is elmondta, hogy a nyomok ezután Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság is, amely hétfő délelőttig tartott, mert ekkor találták meg a férfi személyautóját Szanazug térségében. A rendőrök ezek után találták meg a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

BRUTÁLIS RÉSZLETEK DERÜLTEK KI (18+)

Valóban döbbenetes, ép ésszel felfoghatatlan dolgokat tett a szegedi gyógyszerész abban a belvárosi lakásban, ahol vasárnap este megölte a nőt, akibe reménytelenül volt szerelmes, illetve a nő párját.

MEGSZÓLALT A SZOMSZÉD

Szerelemféltésből ölhetett a szegedi gyilkos, aki már egy ideje zaklatta a megölt huszonéves lányt és újdonsült barátját – tudtuk meg a Petőfi Sándor sugárúti társasház egyik lakástulajdonosától. A portálunknak név nélkül nyilatkozó hölgy szerint a tragédia még szombaton történhetett, a két áldozatot vasárnap találták meg a lány szülei.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb