Gasztro

Álmodtál egy saját étteremről? Legyen a tiéd a Prézli!

Azért nem gurult el a gyógyszer kedvenc panírbundás éttermünk háza táján, nem fogják neked eladni az igencsak népszerű helyet, de a Prézli különtermét bármikor sajátodként használhatod. Ráadásul teljesen ingyen. Ballagások, diplomaosztók, céges rendezvények, figyelem: íme a legjobb megoldás egy vad szeged ünnepléshez!

Saját étteremről álmodtál? Itt az alkalom!

A Prézli az a hely, ahova szegediek százaival együtt mi is szívesen betérünk, legutóbb a panírozott főételek mellett a bombasztikus desszertek vettek le a lábunkról bennünket. A legújabb ötletükkel viszont nagyon úgy tűnik, nemcsak a melós hétköznapokon leszünk a rántott finomságokat felszolgáló hely vendégei: mostantól akárki megszerezheti a Prézli külön termét, teljes kínálattal, bérleti díj nélkül!

Bár a ballagások egy része már Szegeden is lefutott, a végre újra visszatérő diplomaosztók, kerek évfordulók és még kerekebb születésnapok most hazatalálnak.

Mindent adnak, neked csak jól kell érezned magad

Kérdés, hogy miért is éri meg termet bérelni, ha már minden második étterem házhoz hozza nekünk a finomságokat? A Prézli különterme klimatizált, és előzetes egyeztetéssel a kínálatból bármit és bármekkora adagban lehet rendelni, és a takarítás sem hárul majd a csapatot vendégül látókra.

Megtetszett az ötlet? Akkor szervezd a következő összejövetelt te is a Prézlibe! Telefonszám: 30/202-9141

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb