Kikapcs

Hódmezővásárhelyen tart családi napot az SZTE Mezőgazdasági Kara

„Nézz szét nálunk!” címmel családi napot tart a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara 2021. július 3-án, szombaton, 9 és 16 óra között Hódmezővásárhelyen. Az eseményen többek között lovaskocsis programmal, drónbemutatóval és légfegyveres lövészettel várják az érdeklődőket, míg a kisebbek rajzversenyen és terményfelismerő játékban vehetnek részt.

Az SZTE Mezőgazdasági Kara sokszínű programkínálattal várja a családi napra érkezőket. A látogatók drón- és trófea-bemutatón, valamint légfegyveres lövészeten vehetnek részt, 9-től 15 óráig pedig lovaskocsin járhatják be a Tangazdaság területét. Ezenkívül 11 órától 13 óráig egy boncolás részleteibe is bepillanthatnak.

A KIS- ÉS NAGYOBB GYEREKEKET IS SZÍVESEN VÁRJÁK

A rendezvényen a 10 évnél fiatalabb gyerekeket rajzversennyel, terményfelismerő játékkal, a középiskolás korosztályt pedig kvíz-kérdésekkel várják a szervezők. Délelőtt 10 órától megtartják a „Gazdálkodj okosan!” középiskolásoknak szóló pályázat díjátadóját. A legeredményesebbek ösztöndíj-támogatásban részesülnek. A „Teljes kép a tejről” című programon a résztvevők a tejjel kapcsolatos tévhitekről beszélgethetnek a kar szakértőivel. A helyszínen lesz egy szelfi-fal is, ahol bárki fotózkodhat. A standokon egész nap ételt-italt vásárolhatnak a látogatók, de ugyanitt kézművesek portékáihoz is hozzájuthatnak.

A LEGTÖBB PROGRAM KÜLTÉRI, NEM KELL VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY

Az esemény helyszíne az SZTE Mezőgazdasági Kar Takács Ferenc Képző Központja (Hódmezővásárhely, Aranyág kert 6. szám alatt), valamint az SZTE Tangazdaság Kft. telephelye (472. sz. főút 195. km). Az ingyenes rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható, a legtöbb program kültéri, de a zárt térben tartott programokon kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb