Kikapcs

Lime First Ride Academy: teszteld és mondd el a véleményed a Lime-okról a Ligetben

Még soha nem próbáltad az elektromos rollereket? Kíváncsi vagy, milyen érzés egy Lime-on utazni? Vagy már próbáltad és szívesen elmondanád róla a véleményedet? Most mindezekre lehetőséged nyílik, ugyanis ma délután 3 és 6 óra között a Szegedi Közlekedési Társaság jóvoltából elstartol az újszegedi Ligetben a Lime First Ride Academy.

Az érdeklődők amellett, hogy kipróbálhatják, tesztelhetik az e – rollereket, megoszthatják róla a véleményüket, és jutalmul még egy Lime sisakot is begyűjthetnek!

SZEGED365 LIME – KISOKOS, AVAGY MINDEN, AMIT AZ E – ROLLEREKRŐL TUDNOD KELL

Szerte a városban bárhova megyünk, mindenhol belefuthatunk az élénk zöld színű cikázó elektromos rollerekbe. A szolgáltatás egy pillanat alatt belopta magát a szegediek szívébe, ugyanakkor sok kérdést is felvet, mint például, meddig mehetünk el a járművel, ki fogja visszavinni töltőhelyére a már lemerült készülékeket, és egyáltalán miért szirénázik akár az éjszaka közepén? Ezekről a kérdésekről a szolgáltatás tesztüzemét koordináló Szegedi Közlekedési Társaság igazgatóját, Majó – Petri Zoltánt kérdeztük.

Forrás: SZKT Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb