Szegedi Arcok

Rendeld házhoz az EB döntő söreit Szeged első közösségi webáruházából, 1000 forintos kedvezménnyel!

Igazi sport-kánaán jön a hétvégén: vasárnap hajnalban jön a harmadik Conor Mcgregor – Dustin Poirier összecsapás, este pedig a 2021-es Foci EB záróakkordja, az Olaszország és Anglia közötti döntő. Ha a haverok már megvannak, csak némi sörre, üdítőre és ropogtatnivalóra van szükséged a hétvégére – az utóbbi három tételre a tökéletes megoldás Szeged vadonatúj, közösségi webáruháza, ahonnan most 1000 Ft kedvezménnyel rendelhetsz a Szeged365 kuponkód beütésével!

A szegedi vállalkozók összefogtak, és szépen a világjárvány színfalai mögött megalkották Szeged első közösségi webáruházát, ahol helyi cégek tucatjaitól szerezhetjük be a háztartás legfontosabb kellékeit egy helyen, és még Buksi kutyára is gondoltak. Online fizetés, akár 24 órán belüli kiszállítás, kényelmes vásárlás: Isten hozott, szegedwebaruhaz.hu!

AZ OTTHONVÁSÁRLÁS ÚJ FEJEZETE?

Alaposan felpörgött a frissen elindított szegedwebaruhaz.hu oldal, ahonnan szuper gyorsan, 24 órán belül feltölthetjük otthoni készleteinket. A kifogyó mosogatószer és az eltűnt wc papírok ideje lejárt, helyettük a kényelem veszi át a szerepet a mindennapokban.

A címben említett sör, üdítő, ropogtatnivaló tételek mellett a mosáshoz és a takarításhoz szükséges tisztítószerekkel, de még vízkőoldóval és padlóápolóval is, illetve kutya- és macskaeledel is jócskán találkozhatsz a kínálatban.

PRÓBÁLD KI 1000 FORINTOS KEDVEZMÉNNYEL!

A Szeged Webáruház lényege, hogy a webshop termékeit helyi kereskedőktől szerzik be az oldal üzemeltetői, így az árakat nem tolják fel a szállítási költségek. Azért, hogy időt és energiát is megspóroljunk, és a cipekedéstől is megszabaduljunk, 24 órás kiszállítást is tudnak garantálni 990 forintos áron.

Fizetni természetesen csak bankkártyával lehet majd, ez a járványhelyzetben nem annyira meglepő. Július végéig viszont 1000 forintos kedvezményt kapsz, ha a Szeged Webáruházból rendelsz legalább 10 000 forint értékben, és megadod a “szeged365” kuponkódot a felületen.

Rendelnél?

Jó döntés, kattints IDE!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb