Közélet

Rangos elismeréssel díjazták Németországban a PICK szalámikat

A vezető német élelmiszeripari szaklap rangos elismerését, a Lebensmittel Zeitung Top – Marke 2021 díjat vehette át a szalámi kategória győzteseként a PICK, ugyanis az eladásait leggyorsabban növelő márkának bizonyult a német piacon a tavalyi évben.

A PICK A LEGELSŐ MAGYAR MÁRKA, AMELY TOP – MARKE ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLT

A díj jelentőségét az is növeli, hogy a PICK a legelső magyar márka, amely Top – Marke elismerésben részesült. A díj elnyerésében nagy szerepe volt annak, hogy a 2020-as német fogyasztói adatok alapján a kategóriában a PICK szalámi termékek értékesítése nőtt a legnagyobb mértékben Németországban. A díjazottak besorolását megalapozó, 30 000 német háztartást képviselő fogyasztói panelkutatás arra mutat rá, hogy a növekedés motorja a PICK márkát vásárló háztartások számának bővülése volt.

Fotó: hvg.hu

A NÉMET VÁSÁRLÓK KEDVENCE A HUNGARIKUM PICK TÉLISZALÁMI

„Örömmel látom, hogy a PICK Szeged Zrt. termékeit, azok 150 éve változatlan minőségét és gyártói garanciáját nem csak itthon, hanem a külföldi piacokon is ismerik és elismerik. A PICK termékeket, a német vásárlók visszajelzése alapján, a karakteres íz és fűszerezés, továbbá az összetétel és az elkészítés módja különbözteti meg más gyártók termékeitől. Értékesítési adataink szerint, termékeink közül a hungarikum PICK Téliszalámi az egyértelmű kedvencük.” – mondta el Takács István, a PICK Szeged Zrt. vezérigazgatója.

Forrás: Pick Szeged Zrt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb