Kikapcs

Őrületes parti készül! The dark side of Sun City címmel szegedi DJ – k zenéire bulizik holnap este Budapest

Holnap este 18 órától a budapesti Nehru partján található Pavilon Bar-ban, az Electrocity rendezvényén szegedi DJ – k adják a talpalávalót! A The dark side of Sun City elnevezésű bulin a szegedi Ellenpont LN. nevű formáció biztosítja a jó hangulatot egy felejthetetlen bulihoz.

A RENDEZVÉNY ELSŐ HÁZIGAZDÁJA SZEGED

Az Electrocity rendezvényein nincsenek rezidensek. A Primate.hu új rendezvénysorozatán négy alkalommal veszik be a Nehru part legfelkapottabb szabadtéri szórakozóhelyét, ahol minden este kizárólag egy adott városból érkező DJ-k gondoskodnak a jó hangulatról. Az első házigazda pedig nem más, mint Szeged!

A ZENEFELELŐS A SZEGEDI ELLENPONT NEVŰ FORMÁCIÓ LESZ

A szervezők választása azért esett Szegedre, mert a Napfény városából követik a legtöbben a Primate.hu-t, ez pedig már feltételezi, hogy sokan kedvelik városunkban az elektronikus zenét. Erre utal a szerdai buli elnevezése is: The dark side of Sun City. A júliusi zenefelelősök 2008-ban hívták életre az Ellenpont nevű projektet. Széles spektrumú zenei kavalkádjuk elsősorban elektro alapú, melyben törtek és négynegyedek savas, indusztriális vázára interferálódnak a new, dark, synth, cold wave-ek, space-post rock melódiákkal. Az első órákban finomabb, house-os témákkal kezdenek, aztán ahogy megy le a nap, előkerülnek majd a megőrüléses lemezek!

Forrás: primate.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb