Közélet

Ma délután rendkívüli Kormányinfó: kiderül, várhatóak-e újabb enyhítések

A múlt héten, miután elértük hazánkban az öt és félmilliomodik beoltott embert újabb enyhítések léptek életbe, ami azt jelenti, hogy a kórházak és a szociális intézmények kivételével mindenhol megszűnt a kötelező maszkviselés és a vendéglátó üzletekbe, szálláshelyekre, szabadidős létesítményekbe most már védettségi igazolvány nélkül is szabad a belépés.

RENDKÍVÜLI KORMÁNYINFÓ LESZ MA DÉLUTÁN 3 ÓRÁTÓL

A kormány azóta ismét ülésezett, és vélhetően áttekintette az elmúlt egy hét legfontosabb járványügyi híreit. Sajnos a mai koronavírus adatok alapján látható, hogy már egy híján harmincezer áldozata van idehaza a járványnak. Arról, hogy döntöttek-e újabb enyhítésről, ma délután 3 órakor Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tart rendkívüli tájékoztatót, írta meg az Index. A Kormányinfót percről percre nyomon követhetitek majd a Szeged365 – ön!

TEGNAP ÚJ MASZKVISELÉSI SZABÁLYOKRÓL DÖNTÖTTEK AZ EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEKRE VONATKOZÓAN

Újabb részletszabályok jönnek a maszkviselési kötelezettségről azok után, hogy szombat óta az általános kötelezettséget eltörölte a kormány – jelentette be Novák Katalin a Közösségi Élet Újraindításáért Felelős Operatív Törzs negyedik ülése után

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb